Divarit

Julius Sieppi O2-Jyväskylään – ”Hän on loistava rightin puolen puolustaja”

07.06.
2020
Divarit

Julius Sieppi palaa Jyväskylään. Kuva: O2

Miesten Divarin O2-Jyväskylä julkaisi tiistaina uuden sopimuspelaajan. Julius Sieppi, 27, palaa seuraan.

Siepillä on takanaan toistaiseksi yksi kausi Divarissa. Kaudella 2018-19 kertyi yhteensä 23 ottelua (4+2). Viime kaudella pelaaja piti välivuoden siviilikiireiden vuoksi.

– Hienoa saada Julle takaisin joukkueeseen! Hän on loistava rightin puolen puolustaja, ja tuo osaamisellaan syvyyttä joukkueen pallolliseen tekemiseen. Lisäksi mies voittaa jokaisen 1vs1- tilanteensa, joten erittäin monikäyttöinen pelaaja oranssipaitaan ensi kaudeksi saadaan. Kaiken lisäksi ”Hulio” on aivan karmeassa tikissä; nähtäväksi jää, painaako mies 50 leukaa ennen pelejä ihan alkulämpimiksi, päävalmentaja Joonas Kaasalainen hehkutti hankintaa.

Sopimustilanne 2.6.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen