Rangers Divarin välieriin – runkosarjan voittaneen FBC Turun kausi päättyi mahalaskuun

Rangers voitti Turussa toistamiseen ja jatkaa kauttaan välierissä SaiPaa vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Divarin viimeinenkin puolivälieräsarja saatiin keskiviikkona pakettiin, kun Rangers haki Turusta 5–4-vierasvoiton ja lipun välieriin.

FBC Turun ja Rangersin välisen puolivälieräsarjan kolmas ottelu oli tasainen, kahden ensimmäisen tapaan. Tällä kertaa ratkaisu saatiin kuitenkin varsinaisella peliajalla. Rangersin Niklas Paul otti sankarin viitan harteilleen iskemällä 4–3- ja 5–3-maalit kolmannen erän lopussa. Paulin ensimmäinen osuma merkittiin tilastoihin ajassa 55:04. Toinen syntyi minuutin ja 10 sekuntia myöhemmin.

Isäntien Aleksi Havia toi turkulaiset vielä maalin päähän ajassa 56:48, mutta 19 kertaa torjunut Kari Vilén ei taipunut enää ja Rangers lähetti 63 pisteellään runkosarjan voittaneen Beeceen kesälomille.