FBC Turku hankki kaksi millenium-ikäluokan peluria – Siira ja Ollikainen hakevat vauhtia Divarista

Aaro Ollikainen (vas.) siirtyy FBC Turun paitaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Aaro Ollikainen (vas.) siirtyy FBC Turun paitaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Divarin FBC Turku kertoi torstaina, että se on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Elias Siiran (s. 2000). Perjantaina se julkaisi Aaro Ollikaisen (s. 2000) sopimuksen.

Siira on pelannut KrP:ssa neljän kauden aikana yhteensä 46 liigapeliä tehoin 3+7. Nokialla Siira on saavuttanut kaksi SM-pronssia vuosina 2018 ja 2021. Siira on edustanut Suomen U19-maajoukkuetta aiemmin urallaan ja saavutti nuorten MM-pronssia keväällä 2019.

Porilaislähtöinen Ollikainen pelasi kolme ensimmäistä pääsarjakauttaan Karhuissa. Divarissa kertyi 67 otteluun saldo 25+12. Liigaa Ollikainen on pelannut kolme kautta Karhuissa ja TPS:ssa. Ensimmäinen liigakausi Karhuissa oli lupauksia antava ja Ollikainen iski tehot 11+6 25 otteluun. TPS:ssa pelejä kertyi kahteen kauteen tilastojen mukaan 30 (6+1).

Divarin Huhumaa
F-lLiigan Huhumaa

Artikkelin kuva oli ensin virheellinen. Muokattu artikkelia 9.5. klo 15.09.