Konnille aimo annos pääsarjakokemusta – Palomäki ja Kivipelto Suomisarjaan

Hannu Palomäen pelit jatkuvat Suomisarjassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hannu Palomäen pelit jatkuvat Suomisarjassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Suomisarjan Seinäjoelta ponnistava SB Konnat julkaisi viime viikolla kaksi uutta ja merkittävää sopimusta kaudelle 2021-22.

Hannu Palomäki jatkaa peliuraansa Konnissa. Hyökkääjä pelasi viime kaudella ensimmäiset liigapelinsä Nurmon Jymyssä ja 22 otteluun syntyi tehot 10+10. Palomäki on pelannut myös Divarissa 144 peliä (104+108) Jymyssä ja SB Vaasassa.

Jose Kivipelto ei pelannut viime kaudella missään joukkueessa ainakaan virallisesti. Kivipellolta löytyy myös liigakokemusta SPV:stä kahdeksan ottelun verran (3+3). Divarissa Kivipelto on edustanut urallaan Jymyä 99 kertaa (96+50).

Suomisarjan lohkojaosta voit lukea lisää täältä