Koovee vahvistuu Latvian maajoukkuepelaajalla – Rolands Kovalevskis Tampereelle

Muun muassa Petteri Puustinen jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Muun muassa Petteri Puustinen jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Tamperelainen Divari-joukkue Koovee kertoi Instagramissa värvänneensä latvialaisen maajoukkuepelaajan Rolands Kovalevskisin riveihinsä.

Kovalevskis on edustanut Latviaa MM-tasolla vuosina 2016 ja 2018. Viime MM-kisoissa hyökkääjä osui kahdeksan kertaa seitsemässä pelissä. Latvian maajoukkueen päävalmentajana toimi silloin ja nykyään Arto Riihimäki, joka on Kooveen pääkäskijä.

Koovee on julkaissut myös muita sopimuksia Instagramissa. Nico Anderssonin ja Santtu Siposen jatkoista kerrottiin viime viikolla, ja sen lisäksi Toni Tuomen liittyminen joukkueeseen vahvistettiin. Sitä ennen kerrottiin, että Atte Mäkelä sekä Roni Kranni jatkavat joukkueessa. Latvialaisväriä on enemmänkin mukana sillä Ralfs Orste ja Ulvis Metra ovat solmineet sopimuksen joukkueen kanssa.

Viljami Kylä-Heiko, Ville Kangasmäki, Valtteri Laaksonen, Samuli Segerman, Jesse Vainio, Jesse Ruokostenpohja, Aapo Mäkelä ja Petteri Puustinen jatkavat Kooveessa. Joona Valkama on nostettu seuran junioreista mukaan.