Tuttu sateentekijä palaa Pirkkain vahvuuteen – joukkueella edessä seitsemän ottelua 15 päivään

Tommi Ahola palaa Pirkkain vahvuuteen. Kuva: Esa Takalo

Tommi Ahola palaa Pirkkain vahvuuteen. Kuva: Esa Takalo

Hyökkääjä Tommi Ahola pelaa loppukauden ajan miesten Divaria Pirkkalan Pirkkain pelipaidassa.

Joukkueen fysioterapeuttina tällä kaudella toiminut Ahola lopetti pääsarjapelaamisen viime kauteen. Hän on Pirkkain kasvatti ja pelasi joukkueessa liigaa jo kaudella 2006-07. Aholalla on liigakokemusta kaikkiaan 167 ottelun (68+39) verran Pirkoista, SPV:stä, G-Kooveesta, Kooveesta ja Classicista. SPV:n kanssa Ahola voitti kaksi Suomen mestaruutta.

Divarikin on tullut tutuksi Pirkkain lisäksi Blue Foxissa ja SB Vaasassa. Viimeiset kaksi kautta Ahola edusti juuri Pirkkoja Divarissa iskien 48 otteluun tehot 53+28. Divari-otteluita on takana 116 (129+63).

– Tälläkin kaudella ”Toma” on fysioterapeuttina auttanut pelaajiamme lihashuollossa, mutta nyt toivomme hänen hierovan maaleja kentän puolella, Pirkkain päävalmentaja Petri Järvenpää sanoo.

Koronahuolista kärsinyt Pirkat aloittaa kovan runkosarjan loppurutistuksen sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta. Tiedotteen mukaan Pirkkain täytyy pelata jäljellä olevat seitsemän runkosarjan peliä 15 päivän sisällä.