Divarit

Divariin noussut Happee Steamers julkaisi viisi jatkosopimusta – kokemusta löytyy liigatasolta saakka

22.05.
2022
Divarit

Neljä kautta liigatasolla pelannut Grönfors jatkaa Steamersin paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Tulevaksi kaudeksi Divariin noussut Happee Steamers julkaisi torstaina lukuisia jatkosopimuksia.

Vuonna 1997 syntynyt puolustaja Otso Kakko jatkaa Steamersin takalinjoilla. Kakolta löytyy kokemusta Divarista aikaisemmilta kausilta Steelersin ja Pirkkojen riveistä. Kuluneella kaudella puolustaja pelasi Steamersin paidassa Suomisarjassa 14 runkosarjaottelua tehopistein 6+3=9.

Hyökkäysosastolta jatkosopimuksen solmi neljä pelaajaa, joista yksi oli liigatasolla kokemusta kerännyt Samuli Grönfors. Vuonna 1998 syntynyt Grönfors on edustanut liigatasolla Happeeta ja Steelersiä. Neljän kauden aikana hyökkääjä pelasi runkosarjassa yhteensä 82 ottelua tehopistein 16+21. Grönforsin edellinen liigaottelu on kaudelta 2020-21.

Grönforsin lisäksi hyökkääjät Max Salonen, Santeri Karanta ja Lauri Häkkinen jatkavat Steamersissä tulevalla Divarikaudella. Salonen oli nousujuhliin päättyneellä kaudella runkosarjassa joukkueen pistepörssin kolmas.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.