Liigat

Pallo tottelee – komea tribuuttivideo Savosen pelitaidoille

15.05.
2022
Liigat

Krister Savonen pelasi komean uran Suomessa ja ulkomailla. Kuva: Juhani Järvenpää

221Floorball julkaisi menneellä viikolla tribuuttivideon salibandyuransa päättäneen Krister Savosen kunniaksi.

Savonen kertoi lopettamisestaan edellisellä viikolla Classicin varmistettua kuudennen perättäisen mestaruutensa. Savonen lopetti uransa kuudennen aivotärähdyksen jälkiseuraamusten vuoksi. Savonen kertoi kärsineensä arjessaan aivotärähdysten vaikutuksista.

Videolla on hiukan valitettavastakin vain Savosen tekemiä maaleja, sillä maalisyötöistä ja harhautuksista saisi paljon hienoa lisämateriaalia. Joka tapauksessa Savosen komeissa viimeistelyissäkin riittää ihasteltavaa.

Savonen pelasi urallaan Suomessa aina Tampereen Classicissa ja ulkomailla kahden kauden ajan sveitsiläisessä Wiler-Ersigenissä. Savonen on maajoukkuetasolla kaksinkertainen maailmanmestari ja on voittanut urallaan viisi Suomen mestaruutta Classicissa, joista viimeinen tuli menneellä kaudella.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen