Halminen jatkaa Karhuissa – “Tavoitteena on pelata pitkästä aikaa ehjä kausi”

Halminen (vas.) jatkaa Porissa tulevalla kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Halminen (vas.) jatkaa Porissa tulevalla kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Divariin pudonnut Porin Karhut julkaisi perjantaina Joni Halmisen yksivuotisen jatkosopimuksen.

Kahdeksan kautta Karhuja edustanut Halminen on tärkeä palanen joukkueen puolustusta. 23-vuotias puolustaja on pelannut urallaan Divarissa 96 runkosarjaottelua tehopistein 22+11=33. Liigatasolla Halminen on esiintynyt Karhujen paidassa yhteensä 37 kertaa (3+7).

Mennyt F-liigakausi päättyi Halmisen osalta pieneen loukkaantumiseen, mutta Karhujen oma kasvatti ehti kuitenkin pelata runkosarjassa 16 ottelua, joissa hän iski tehot 2+5=7.

– Hyvät fiilikset, kiva jatkaa pelaamista kotikaupungin joukkueessa. Odotan tulevalta kaudelta pitkää kevättä ja henkilökohtaisena tavoitteena on pelata pitkästä aikaa ehjä kausi ilman suurempia loukkaantumisia, nuori puolustaja kommentoi jatkoaan seuran tiedotteessa.

– Halmisen rooli puolustuksessa on joukkueelle todella tärkeä ja Jonin pallollinen pelaaminen on varmasti Divarin parhaimmistoa. Viime kausi päättyi loukkaantumiseen ja nyt yritetään vahvistaa äijä sellaiseen kuntoon, että ensi kaudella tulee 26 peliä jo runkosarjassa täyteen, Karhujen päävalmentaja Jani Rajala lisää.