Divari on jatkossa Inssi-Divari – sarjalle uusi ja muista eroava ilme sekä omat nettisivut

Divarin uusi logo ja värimaailma. Kuva: Salibandy.fi

Divarin uusi logo ja värimaailma. Kuva: Salibandy.fi

Salibandyliitto ja Insinööriliitto solmivat viime keväänä yhteistyösopimuksen, joka näkyy alkavalla kaudella erityisesti miesten Divarissa. Salibandyliiton tiedotteen mukaan sarja on tästä lähtien viralliselta nimeltään Inssi-Divari.

Nimenmuutoksen lisäksi Inssi-Divari saa F-liigan tavoin käyttöönsä omat nettisivut, mikä helpottaa sarjan seuraamista. Sivusto löytyy osoitteesta salibandy.fi/inssidivari.

– Inssi-Divari on mielenkiintoinen ja tunteita herättävä sarja, jonka tapahtumista kerrotaan nyt erillään muusta Salibandyliiton uutisvirrasta. Tällä on haettu erottuvuutta, mutta oma sivusto on myös yksi osa Inssi-Divarin brändin rakentamista ja -hallintaa. Sarjan logo on myös uudistunut ja värimaailmaan on haettu yhtenäisyyttä Insinööriliiton ilmeen kanssa, Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen valoittaa tiedotteessa.

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, jonka jäseniin kuuluu insinöörejä ja tekniikan alan asiantuntijoita opiskelijoista eläkeläisiin yksityisellä, kunta- ja valtiosektorilla.

– Koska salibandy ei ole ammattilaislaji, yhtenä tavoitteena on tuoda pelaajat lähemmäksi kouluja ja työelämää. Salibandyliitto kannustaa urheilun ohella pitämään huolta myös opinnoista ja työelämään valmistautumisesta, Toivonen jatkaa.

Inssi-Divarin otteluita voi seurata uuden SalibandyTV:n kautta, johon kaikki ottelut tulevat näkyviin seurojen tekeminä tuotantoina.

Inssi-Divarin joukkueet kaudelle 2022-23:

Happee Steamers, Jyväskylä
Hawks, Helsinki
Josba, Joensuu
Karhut, Pori
Koovee, Tampere
Limingan Niittomiehet
M-team, Helsinki
O2-Jyväskylä
Rangers, Kirkkonummi
SaiPa, Lappeenranta
SalBa, Rauma
Steelers, Hämeenlinna
Tikkurilan Tiikerit, Vantaa
ÅIF, Sipoo