Kelpaako piste: ”Rusan kasvatille kaikissa vieraspeleissä on tunnelmaa”

Tiikereiden haastava kauden aloitus aiheutti keskustelua. Kuva: Juhani Järvenpää

Tiikereiden haastava kauden aloitus aiheutti keskustelua. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn Divariin eli tuttavallisemmin Inssi-Divariin keskittyvän Kelpaako piste? -podcastin toinen jakso on nyt julkaistu.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcastin toisessa jaksossa käsitellään alkaneen kauden ensimmäisiä kierroksia, nostetaan tulevista otteluista ottelu- ja pelaajanostot, luetaan katsojapalautetta ensimmäisestä jaksosta ja käydään läpi viikon Top 3.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.