Teemu Kalinainen M-Team Halli Oy:n toimitusjohtajaksi ja M-Teamin toiminnanjohtajaksi – “Odotukset ovat positiiviset”

Kalinainen oli uuden pestinsä suhteen odottavainen. Kuva: Jyrki Paajanen

Kalinainen oli uuden pestinsä suhteen odottavainen. Kuva: Jyrki Paajanen

Divarin M-team tiedotti alkuviikosta, että Teemu Kalinainen astuu M-Team Halli Oy:n toimitusjohtajaksi ja M-Teamin toiminnanjohtajaksi paikaltaan väistyvän Jyrki Paajasen tilalle.

Kalinainen siirtyy M-Teamiin yksikönpäällikön tehtävistä Kotikatu Oy:ltä ja aloitti uusissa tehtävissään maanantaina. Kalinaiselta löytyy laajalti kokemusta salibandysta, juniorityöstä korkeimman sarjatason päävalmentajan tehtäviin saakka.

Reilut 20 vuotta valmennuskokemusta omaava Kalinainen on suorittanut salibandyn huippuvalmentajatutkinnon ja viimeiset kolme vuotta hän on luotsannut M-Teamin edustusjoukkuetta Divarissa.

– Olen tietenkin erittäin kiitollinen valinnastani. Olen pitkään kulkenut kahta polkua rinnan salibandyn ja työelämän kanssa, koittaen oppia mahdollisimman paljon molemmista. Odotan uteliaana näiden polkujen yhdistämistä ja sen myötä taas uuden oppimista, Kalinainen sanoitti tiedotteessa.

– Olen oppinut tuntemaan seuran helposti lähestyttävänä, dynaamisena ja omien arvojensa mukaisesti toimivana. Taustoilla vaikuttavat ihmiset ovat erittäin sitoutuneita ja suoraselkäisiä. Koen omien arvojeni olevan yhtä seuran kanssa, joten se luo itselleni turvallisen yhteisön toimia.

– Työ pitää sisällään paljon itsensä johtamista ja suunnittelua, mutta myös yhdessä monimuotoisen seurayhteistyön kanssa toimimista. Tavoitteeni on laittaa itseni likoon, jotta pystymme edelleen kehittämään hyvinvointia seurassa ja tarjoamaan mahdollisimman laadukkaan ympäristön myös tuleville Tiimiläisillä, Kalinainen päätti.

Helsingin M-Team ry:n hallituksen puheenjohtaja Ursula Snellman oli iloinen uuden nimityksen myötä.

– Odotukset ovat positiiviset! Teemu on kokenut johtamisen ammattilainen, jolla on pitkä historia salibandysta ja seuratyöstä. Hän tuntee M-Teamin hyvin ja lajin perinpohjaisesti. Erityisen iloinen olen huomattuani, että Teemulla on aito kiinnostus seuran kehittämistä kohtaan. On hienoa päästä työskentelemään ja viemään seuraa eteenpäin Teemun johdolla.