Kelpaako piste: Haastattelussa Tomi Rastas – ”Finnsta lähti maajoukkuepelaajien kaveriporukasta”

Tomi Rastas muistelee Divari-vuosiaan podcastissa. Kuva: Esa Jokinen

Tomi Rastas muistelee Divari-vuosiaan podcastissa. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste -podcastin seitsemäs jakso sukeltaa syvälle Divarin nostalgiaan.

Uusimmassa jaksossa kolmikko saa vieraakseen EräViikinkien päävalmentajan Tomi Rastaan, jolla on myös pitkä historia Divarista. Rastaan kanssa käydään läpi legendaarisia Divari-hetkiä ja hahmoja. Lisänostalgiaa tuo Jani Lipsasen kuulijapuhelu. Lppuksi käydään läpi menneen ja tulevan viikonlopun pelit.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.