Divarit

Hawks vahvistui Saksan paluumuuttajalla – ”Minua on kyselty jo useamman kerran tänne ”

05.12.
2022
Divarit

Konsta Kupela (toinen vas.) pelaa Hawksissa loppukauden. Arkistokuva: Jarmo Koskela

Hyökkääjä Konsta Kupela, 23, edustaa loppukauden ajan Divarin helsinkiläistä SC Hawksia.

Kupela pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigaa Floor Fighter Chemnitzissä. Kupela on pelannut Divarissa ennen tätä kautta 57 peliä EV Akatemiassa (32+27). Uralta löytyy myös 22 liigapeliä EräViikingeissä (0+2).

Kupela oli pelikelpoinen jo viikonloppuna ja esiintyi kahdessa pelissä Hawks-nutussa (0+1).

– Hyvältä tuntuu. Porukka on ottanut hyvin sisään. Minua on kyselty jo useamman kerran tänne ja täällä on tuttuja pelaajia, niin Hawks oli helppo valinta uudeksi joukkueeksi. Kovaa mennään, meillä on nuorekas porukka, jolla on hyvä henki päällä, Kupela sanoitti Hawksin tiedotteessa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen