Huhumaa: KrP:n maalivahtitilanteeseen selkeyttä – Tuomala tekee paluuta pikku hiljaa

Kaapo Kettunen jatkaa KrP-vahtina ainakin vuoden loppuun. Kuva: Juha Käenmäki

Kaapo Kettunen jatkaa KrP-vahtina ainakin vuoden loppuun. Kuva: Juha Käenmäki

Aiemmin Huhumaissa spekuloitu KrP:n maalivahtitilanne on selkiytynyt.

Syksyllä huolta herätti Miro Tuomalan loukkaantuminen, jonka myötä SM-hopeamitalistilla ei ollut enää selkeää ykkösvahtia. Myöhemmin KrP kuitenkin pestasi pari vuotta sitten liigatasolla lopettaneen Kaapo Kettusen, joka on sittemmin toiminut nokialaisten ykkösvahtina jakaen osin vastuuta nuoren Miki Saarisen kanssa.

Kettuselle sorvattiin alunperin sopimus lokakuun loppuun asti, mutta tällä hetkellä sopimus on voimassa vuoden loppuun asti. Kevätkaudesta ei ole siis varmuutta.

Syksyn huhuihin kuului tieto siitä, että KrP suunnitteli ex-huippuvahti Eero Kososen pestaamista joukkueen vahvuuteen loka-marraskuusta alkaen. Tämä ei kuitenkaan toteutunut, eikä KrP aio tiettävästi pestata enää uusia maalivahteja tällä kaudella. Pääkallon tiedossa ei ole, että Kosonen olisi siirtymässä mihinkään toiseen liigajoukkueeseen.

Pääkallon tietojen mukaan Tuomalan on tarkoitus palata pelikentille alkuvuodesta. Tuomalalla oli pahoja ongelmia selän kanssa, mutta nyt tilanne näyttää valoisammalta. Huippuvahti on aloittanut harjoittelun, mutta tarkan paluuajankohdan suhteen ei ole varmuutta.

Tällä hetkellä joukkueen sopimuksellisia maalivahteja ovat Tuomala, Kettunen ja Saarinen.