KrP:n maalivahtiosastolle helpotusta – Kettuselle sopimus lokakuun loppuun asti

Kaapo Kettunen pelaa lokakuun loppuun asti Nokian KrP:ssa. Arkistokuva: Esa Takalo

Kaapo Kettunen pelaa lokakuun loppuun asti Nokian KrP:ssa. Arkistokuva: Esa Takalo

Maalivahti Kaapo Kettunen edustaa lokakuun loppuun asti kestävällä sopimuksella Nokian KrP:ta.

Kettunen on aiemmin pelannut liigaa ja Divaria LaSB:ssa, LASBissa ja Steelersissä. Kaikkiaan liigapelejä on kertynyt 93 ja Divarin otteluita 91. Kettusen viimeisin liigakausi oli 2019-20.

– Fiilikset todella odottavat ja hienoa päästä pienen tauon jälkeen vielä liigaa pelaamaan ja kunnon jengiin. Aikanaan Markolle (Salmela) sanonut ”noukanduu” kun kysellyt ja nyt sitten oli sellainen tarjous ymmärtäen kokonaiskuvan myös meikäläisen puolelta ettei pystynyt sanomaan ei.

– Hommahan eteni tosi nopeasti, että ei tässä ole paljoa kerennyt pohtimaan, kuhan kotipuolessa tsekkailtiin fiilikset ja sovittiin kuviot valmennuksen kanssa niin se oli aika nopeasti selvää että tämmöistä mahdollisuutta ja pakettia ei todennäköisesti koskaan tulisi enää vastaan.

– KrP aikanaan tosiaan aiemminkin ollut lähellä siirtyä ja toista kertaa en sanonut Ei, semmoinen mahdollisuus tää kuitenkin on henkilökohtaisella tasollakin, Kettunen kommentoi KrP:n uutisessa.

KrP on hakenut maalivahtia viime aikoina, sillä Jesse Kanerva jätti joukkueen kesällä ja ykkösvahti Miro Tuomala kärsii loukkaantumisesta. Aihetta avataan tässä artikkelissa.