Kelpaako piste: Miten divarista ponnahdetaan lajin huipulle? ”Et ollu junioreissa mikään tähtipelaaja”

Jere Niemelä kertoo urastaan, joka on vienyt miehen divarinkautta lajin kirkkaisiin valoihin. Kuva: Anssi Koskinen

Jere Niemelä kertoo urastaan, joka on vienyt miehen divarinkautta lajin kirkkaisiin valoihin. Kuva: Anssi Koskinen

Kelpaako piste -podcastin 13. jakso käsittelee muun muassa pelaajien tietä divarista lajin huipulle.

Tässä jaksossa juontajakolmikko spekuloi, miten divarista noustaan lajin huipulle. Lisäarvoa keskusteluun tuo puhelu TPS- ja maajoukkuepuolustaja Jere Niemelälle. Lisäksi ohjelmassa kuullaan Suomen cup-välierän purku, top 3 yliarvostetuimmat, mysteeriääni-trivia sekä kuulijapuhelu Lappeenrantaan.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.