SaiPa sai toivomansa nimet sopimuspapereihin – ”sarjan top5-puolustaja” ei karkaa vielä

Santeri Kakko laittoi nimensä alle SaiPan sopimuspaperiin. Kuva: Esa Jokinen

Santeri Kakko laittoi nimensä alle SaiPan sopimuspaperiin. Kuva: Esa Jokinen

Miesten F-liigakarsintapaikasta Divarissa taisteleva SaiPa Salibandy kertoi jatkosopimuksista, jotka ilahduttavat Lappeenrannassa.

Seuran Twitter-päivitys paljasti, että puolustajaparina pelanneet Oskari Möykkynen ja Santeri Kakko pysyvät Saimaan rannalla.


Molempien pelaajien jatko on varmasti SaiPalle mieluinen asia.

24-vuotias Oskari Möykkynen on osoittanut tehokkuutensa ja voi rikkoa tällä kaudella henkilökohtaisen piste-ennätyksensä Divarin runkosarjassa. Tehopisteitä on koossa nyt 19 ottelun kohdalla 35, kun kaudella 2020-21 niitä syntyi 26 ottelussa kaikkiaan 42. Möykkynen kävi pelaamassa 2018-20 myös kaksi liigakautta Westend Indiansin riveissä Espoossa.

Santeri Kakko pelaa nuoresta iästään (21) huolimatta Divarissa jo neljättä kauttaan. Hän ehti aloittaa edustusuransa jo SaiPan edeltäjässä NST:ssä. Ennen kautta julkaistussa Pääkallon Divariennakossa hänet nimettiin sarjan top5-puolustajien joukkoon. ”Ei montaa kautta enää Lappeenrannassa viihdy”, ennakoitiin tekstissä tuolloin. Nyt tiedetään, että ainakin kauden 2023-24 Kakko vielä Etelä-Karjalassa viihtyy.

Juttua päivitetty 25.2. klo 11.47: Korjattu Oskari Möykkysen pelipaikkaa puolustajaksi.