Kelpaako piste: Puhelimen päässä erotuomari – ”Kyllä mä susta pidän”

Tommi Virkki oli podcastin viikon vieraana. Kuva: Juhani Järvenpää

Tommi Virkki oli podcastin viikon vieraana. Kuva: Juhani Järvenpää

Inssi-Divarista ammentava Kelpaako piste? on edennyt jaksoon numero 17 ja nyt kaarretaan jo sarjan viimeistä runkosarjan kierrosta kohden.

Runkosarjaa on jäljellä yksi kierros ja uusimassa jaksossa katsotaan, mistä asetelmista siihen lähdetään. Lisäksi puhelimen päähän saadaan liiga- ja divarituomari Tommi Virkki avaamaan sarjaa oikeudenjakajan näkövinkkelistä. Top 3 -listassa käydään läpi hienoimmat peliasut ja triviassa Hopsu saa uuden mahdollisuuden viime viikon pannukakun jälkeen.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.