Liponen, Rantanen ja Salminen M-Teamiin – ”Haen lisää vastuuta ja kehitystä omalle pelaajauralle”

Sami Salminen nähdään ensi kaudella M-Teamissa. Kuva: Jarmo Koskela

Sami Salminen nähdään ensi kaudella M-Teamissa. Kuva: Jarmo Koskela

Saku Liponen (EräViikingit), Jiri Rantanen (Indians P22) ja Sami Salminen (Blackbirds) edustavat ensi kaudella Divarin M-Teamia.

Sentterinä operoiva Liponen (s. 1999) on pelannut Happeessa ja ErVissä yhteensä 31 liigapeliä (4+1).

– Haen lisää vastuuta ja kehitystä omalle pelaajauralle. Nälkää on, ja tavoitteena onkin tuloksekas ja ehjä kausi, Liponen sanoi M-Teamin tiedotteessa.

Rantanen (s. 2002) on pelannut Indiansin junioreissa viimeiset neljä kautta. Puolustajana ja hyökkääjänä operoiva pelaaja saavutti menneellä kaudella P22-ikäluokan SM-kultaa.

Salminen on edustanut viimeiset seitsemän kautta Blackbirdsiä ja viime kausi meni Suomisarjassa. Menneellä kaudella hän oli joukkueensa tehokkain pistein 21+7 kaikkiaan 18 ottelussa.

– Kuullut seuran toimintatavoista tosi paljon hyvää. Joukkueessa on myös useita aiemmilta vuosilta tuttuja pelikavereita ja valmennustakin, Salminen kommentoi tiedotteessa.

M-Team kertoi myös, että vuonna 2001 syntyneet P22-joukkueen Patrik Luoma ja Titus Torvelainen liittyvät edustuksen vahvuuteen. Juniorisopimuksella joukkueen rosteriin täysipainoisesti siirtyvät myös samana vuonna syntyneet maalivahti Roope Metsänoja sekä puolustaja Joona Säppi.