Puola putosi kyydistä jo avauserässä – Suomi salibandyn MM-välieriin

Suomi juhli Puolan kustannuksella. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

Suomen naisten salibandymaajoukkue jatkoi voitokkaana salibandyn naisten MM-kisoissa Singaporessa. Suomi kaatoi Puolan lukemin 11-2.

Puolan ei ollut tarkoitus olla kovin mahdollinen vastus. Suomi latoi avauserään seitsemän maalia, ja Puola kaksi. Hanna Niemelä latoi kolme maalia heti ensimmäisellä kaksikymppisellä. Peli oli Suomen hallussa hyvin vahvasti, mutta Puola oli terävä vastaiskuissa.

Toisessa erässä ei nähty lisämaaleja, vaikka Suomella paikkoja olikin. Suomi hallitsi kyllä peliä ja palloa, mutta osumien muodossa se ei näkynyt.

Kolmoserässä Johanna Homi, Veera Kauppi ja Jenna Saario lisäsivät Suomen johtoa. Viimeisellä vitosella Homi lisäsi vielä johtoa. Suomen tehopelaajia olivat Niemelä (3+1) ja Veera Kauppi (1+3). Kokoonpanojen suhteen kysymyksen jätti se, että Miisa Turunen ei ollut lainkaan Suomen kokoonpanossa.

Suomi pelaa MM-kisojen välierissä lauantaina klo 11 alkaen. Vastaan tulee joko Tshekki tai Tanska.