Kelpaako piste: Gaalajakso – ”Ei tää on joku toinen Pasi Heinonen”

Kelpaako piste? arvioi vuoden 2023 parhaita. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste?-podcastin jaksossa numero 35 käsitellään vuoden 2023 tapahtumia vuotuisen gaalan kautta.

Viimevuotiseen tapaan gaalassa palkitaan kalenterivuoden aikana sarjassa ansioituneita pelaajia, toimijoita ja ilmiöitä useissa eri kategorioissa. Gaalan lisäksi jaksossa käsitellään totutusti kuulumisia, polttavia puheenaiheita sekä kuulijoiden kysymyksiä. TOP3-osio käsittelee paikkoja ja tilanteita, joissa on paras kuunnella Kelpaako Piste?-podcastia. Voimatauko-osiossa ”arvaa kuka ID-pelaaja” – arvuuttelu. Vakiojäsen Severiä jaksossa paikkaa Kirkkonummi Rangersin monivuotinen kapteeni Erik Helenius.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.