Kelpaako piste: Paras sarjajärjestelmä? ”Tuokaa se Divarin mestari takaisin”

Kelpaako piste? kyseli Divari-joukkueiden näkemyksiä sarjajärjestelmästä. Kuva: Ninja Kotajärvi/salibandy.fi

Kelpaako pisteen? jakso numero 42 pohjautuu joukkueille lähetettyihin kyselyihin Inssi-Divarin sarjasysteemistä.

Joukkueiden jäseniltä tiedusteltiin näkemyksiä ja mielipiteitä parhaasta sarjajärjestelmästä ja jaksossa käydään vastauksia perinpohjaisesti läpi. Muuten jaksossa perataan runkosarjan päätöskierros ja otetaan kurkistus Suomisarjan pudotuspeleihin. TOP-3 käsittelee runkosarjan yllätyksiä ja Voimatauolla ääneen pääsee Petri Kuitunen, joka ennakoi ÅIF:n jatkopelejä sekä alkavia F-Liiga-karsintoja.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.