Lämsä jatkaa OLS:n peräsimessä – ”Viime kauden ryhmään tulee muutoksia”

Jani Lämsä jatkaa OLS:n päävalmentajana. Kuva: Esa Jokinen

Miesten liigan OLS tiedotti torstaina, että Jani Lämsä jatkaa joukkueen päävalmentajana kaudella 2024-25.

Lämsällä on seurassa niin sanottu kaksoisrooli, sillä hän toimii myös valmennuspäällikkönä. OLS:n kausi oli jonkinasteinen pettymys, sillä joukkue oli yhdeksäs runkosarjassa ja jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Lämsä kertoi omia mietteitään kaudesta seuran podcastissa, jonka voi kuunnella täältä.

Seuran sivuilla kerrottiin, että joukkueella on jo sopimukset 16 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin kanssa ensi kaudelle.

– Joukkueen runko alkaa olla hyvin kasassa, vaikkakin viime kauden ryhmään tulee muutoksia. Meille elintärkeää on aina ollut ja tulee jatkossakin olemaan omien junioreiden kasvattaminen ja jalostaminen liigatasolle, ensi kaudenkin ryhmässä meillä tulee olemaan mukana muutamia lupaavia nuoria, jotka otetaan mukaan liigajoukkueen harjoitusrinkiin.

– Tämän lisäksi olemme aktiivisesti kartoittaneet pitkin Suomea mahdollisia meidän näköisiä pelaajia, mutta väkisin emme halua ketään tänne tuoda, vaan tällaisen pelaajan tulee olla meille selkeä pelillinen vahvistus, joukkueen sopimuksia neuvotteleva Samuli Koivuniemi kommentoi seuran sivuilla.