Karjula liittyy TPS-puolustukseen – ”Jos minun pitäisi kuvailla itseäni, niin tituleeraisin itseäni taitelijaksi”

Joona Karjulan ura jatkuu Turussa. Kuva: Roosa Vilkanen

Puolustaja Joona Karjula, 21, liittyy miesten liigan TPS:n vahvuuteen 1+1-vuotisella sopimuksella.

Karjula on pelannut kolme kautta miesten liigaa OLS:ssa ja pelejä on kertynyt 52 (25+13). Karjula pelasi aiemmin urallaan hyökkääjänä, mutta varsinkin mennyt kausi puolustajana oli menestys ja Karjula takoi tehot 17+10 pakin paikalta.

– Jos saa käyttää kliseitä, niin tulen Tepsiin hyvillä fiiliksillä ottamaan uutta askelta omalla, vielä lyhyellä urallani. Tässä kohtaa oli mahdollisuus sellainen ottaa ja kyllähän se pitää hyödyntää ja katsoa mitä tuleva tuo.

– Jos minun pitäisi kuvailla itseäni, niin tituleeraisin itseäni taitelijaksi. En ole sellainen pelaaja, joka viihtyisi varjoissa vaan haluan tehdä näyttäviä suorituksia! En ole sellainen pakki-pakki syöttöjä pelaava, niska limassa raatava puolustaja, vaan haluan edistää hyökkäyksiä, Karjula paalutti TPS:n tiedotteessa.

Jos haluat tietää lisää Karjulasta, niin luet tämä pidempi haastattelujuttu

OLS:lta synkkä lähtijälista

OLS julkaisi synkeän lähtölistan pelaajista keskiviikkona. Karjulan lisäksi seuran jättävät Olli Kinnunen (huhuttu KrP:hen), Olli-Matti Virrankari (huhuttu Happeeseen), Luukas Hyvärinen (huhuttu KrP:hen), Olli Wikstedt (huhuttu KrP:hen/ErVi/lopettaa) ja Jesper Hakola (huhuttu TPS:aan).

Lista on ikävänlainen OLS:n kannalta. Tulijapuolelta aiemmin uutisoitiin Santtu Rehun sopimus. Sen jälkeen myös Olli Lukkarin siirto Limingasta OLS:aan on varmistunut. Joukkue teki myös Ouluun tyypillisen kaappauksen, sillä Veeti Koivisto liittyi joukkueeseen Suomisarjan Sastamolosta.

Oululaisittain on positiivista, että joukkue voitti tänä keväänä P19-ikäluokan SM-kultaa, joten juniorituotannossa on ainakin jonkin sortin valonpilkahduksia.