Kelpaako piste: Arviossa joukkueiden suoritukset – ”En voi antaa vähempää kuin S:n”

SBS Wirmo on uusi Divari-joukkue. Kuva: Ainesmedia

Jakso 47 pitää sisällään erityisesti Inssi-Divari-kauden koontia ja sarjan joukkueet arvioidaan asettelemalla ne Tier-rankingiin.

Kauden parhaimmat pelaajista tehdään myös All Stars – ketjut ja jaksossa vastaillaan useampiin kuulijakysymyksiin. Puhelinyhteys otetaan Inssi-Divariin nousseista SBS Wirmosta ja SB Vantaasta Eemeli Mustamäkeen sekä Tommi Rosendahliin. TOP-3 listauksena ”mistä kausi 2023-2024 muistetaan?” Voimatauolla ääneen pääsee ID-kansan toivoma Hawksin Kalle Laakso.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.