Kelpaako piste: Kausi pakettiin – ”Liigajoukkueet oli draftin verran parempia”

FBC Turku kaatoi M-Teamin voitoin 3-1. Kuva: Anssi Koskinen

Kelpaako piste?-podcastin jakso numero 46 on julkaistu.

Alkuun perataan viikonloppuna päättyneitä liigakarsintoja, sekä toistaiseksi pelattuja liigakarsintoja. Jaksossa käydään läpi myös Divari-joukkueiden tilanteita Huhumaan kautta. Tässä jaksossa listataan myös vielä kevään pelien top3-onnistujia.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.