Pääkallo.fi

2018-2019 Pohjois-Suomi M2D lohko 8

Viestejä
85
Taas on viikonloppu pelailtu. Alla listattuna tulokset. Ajatuksia ? Onko otteluita käynyt kukaan seurailemassa ?

Santa-AV: 7-3
SSRA-Jyystäjät: 2-3
SBT Suola-TYPS: 9-4
KoskRi-Jyystäjät: 11-10
Papas-Dynamo: 10-5

Nopiasti tuosta kun katsoo niin Dynamolla märkää ruutia ? Torjunnat 41-28 mutta silti nokkaan. Suola - Typs pelissä oli pelattu yhtä päätä ja sitte typs iskeny muutaman Suolan lepsuilusta ? Rovaniemellä Viri kiusasi Santasia todella pitkään ja näyttää ainakin tilastojen perusteella olleen tiukka kamppailu ?

Jyystäjäthän viettivät tuplaviikonloppua. Hieno voitto SSRA.sta. Koostettakin näytti netissä olevan ja vaikutti ettei ihan kävelyä kuitenkaan ollut joten varmasti yhtä viihdyttävä ja tiukka kamppailu mitä lopputulos antaa olettaa ?

Mutta kiinnostavin tuo KoskRi - Jyystäjät. Pojat pitäny kunnon maalijuhlat. Jyystäjät jatkaa siitä mihin viime vuonnakin jäi ja 6-5 pelissä ovat edelleen vahvoja. Nyt jäi vaan vähä vajaaksi kiri.
 
Viestejä
66
Koskri-Jyystäjät peli meni onneksi jännäksi, eikä ollut vain pelailua, vaikka siltä vaikutti pelin ollessa 11-6. Koskrilla jopa ennenäkemättömän tehokasta vastahyökkäystä, mitä ei heiltä monena vuotena ole näkynyt. Maalivahti lahjoitti muutaman helpon, jolla jyystäjät pääsi lopussa vielä peliin mukaan. Pieni epätoivon ja paniikin alku oli jo hiipimässä koskrin penkille, mikä kertoo ehkä lähinnä valmennuksen vähäisestä kokemuksesta. Peliä jäljellä yli 10min, taululla 11-6 ja yv alkamassa, siihen paikkaan harvemmin nähdään johtoasemassa otettavan aikalisää. Mutta kyllä koskri on tällekaudelle iskuvalmis joukkue ja ainakin parin kierroksen jälkeen vahva ehdokas neljän parhaan joukkoon.
 
Viestejä
40
Pienenä tarkennuksena, että aikalisä on pöytäkirjan mukaan otettu 10-6 tilanteessa, vastustajan ottaessa jäähyn. Onko tässä tapahtunut virhe toimitsijalla vai edellisen viestin kirjoittajalla?
 
Viestejä
85
Kerrankos sitä innostuu liikaa.. Mutta joo kyllähän tuo haiskahtaa siltä klassiselta että kun johdetaan reippaasti niin aletaan pellaileen ja sitte vastustaja saakin flow-tilan päälle. Tällä kertaa KoskRin kannalta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Se ois kuuden pelin viikonloppu edessä..

LA:
KoskRi - Santas United
Dynamo - Jyystäjät

SU:
TYPS - SSRA
Santa's United - Jyystäjät
Sastamolo - AV
SBT Suola - KoskRi

Veikkailuja ja ennakoita otetaan vastaan. Milläs ennusteella @TeeJii on tällä kertaa mukana ? Mitä vihdoin alkava syksy ja putoavat lehdet kertovat otteluista ?
 
Viestejä
40
LA:
KoskRi - Santas United = 8 - 6
Dynamo - Jyystäjät = 5 - 6 ja.

SU:
TYPS - SSRA = 4 - 12
Santa's United - Jyystäjät = 9 - 8 ja.
Sastamolo - AV = 5 - 4 ja.
SBT Suola - KoskRi 7 - 6ja.
 
Viestejä
18
Hieman yllättävää että Riennon poikien peli ollut aika rikkonaista... Santasille isot peukut pelin selkeästi nälkäisempi osapuoli
 
Viestejä
66
Dynamolta hyvää nokittamista mainostaessaan "lauantai-illan kiihkein salibandyviihdetapahtuma Oulun seudulla". Tosin eiköhän se kiihkeämpi ja laadukkaampi ottelu pelata samaanaikaan kempelehallilla, mutta tykkään pienestä nokituksesta!
 
Viestejä
3
Sarja näyttää näin alun perusteella tiukemmalta kuin koskaan aiemmin. Vain Typs ja Dynamo näyttävät olevan joukkueita, jotka eivät todennäköisesti suuresti tule muita joukkueita haastamaan. Loistavaa, tullaan varmasti näkemään hienoja otteluita!
 
Viestejä
1,177
Sarja vaikuttaa tosiaan aika tiukalle ja Dynamokin pelasi esim. sarjaa johtavaa Jyystäjiä vastaan todella tiukan matsin.

Mistä muuten tuli Dynamo-Koskri-pelin PR3? Yllättäen tilanne oli "sensuroitu" Dynamon koosteesta :D(n)
 
Viestejä
47
Sarja vaikuttaa tosiaan aika tiukalle ja Dynamokin pelasi esim. sarjaa johtavaa Jyystäjiä vastaan todella tiukan matsin.

Mistä muuten tuli Dynamo-Koskri-pelin PR3? Yllättäen tilanne oli "sensuroitu" Dynamon koosteesta :D(n)
Tätä tilannetta kelailin itsekin maalikoosteesta, mutta ei löytynyt. Osaako joku paikalla olleista sanoa mitä siellä tapahtui?
 
Viestejä
85
Pitääpä taas yrittää vähä aktivoitua.. Alotellaan vaikka viikonlopun otteluista.

Lauantai:
Santa's United - KoskRi 8-9
Jyystäjät - AV 7-6 (JA.)
SBT Suola - Papas 8-5

Sunnuntai:
Sastamolo - Dynamo 9-4
KoskRi - TYPS 13-6
Santa's United - SSRA 6-5 (RL)

Ollut ihan tiukkoja otteluita molempina päivinä. AV onnistui riistämään jyystäjiltä pisteen kolmannen erän kirillä ja oli tietojen mukaan lähellä viedä varsinaisella. Sastamolo - Dynamo peli oli maalin ottelu ja vasta lopussa repesi tilanne. Sielä oli annettu rankkaria ja käytöskymppejä molemmille eli ollut tunteetkin pinnassa ?

KoskRi facen mukaan oli pihdeissä TYPSiä vastaan mutta tekivät tarvittavan. Ei siis mikään helppo peli ollut jos heitä uskominen. Santa'sille myös kova viikonloppu, kun sunnuntain ottelussa ratkaisua piti vielä hakea voittajaa rankkareilla.

Ai että kun on mukavaa, kun on tiukkoja otteluita!

Tähän loppuun vielä

SARJATAULUKKO:
Jyystäjät 7o 17p
Santa's United 7o 14p
SBT Suola 6o 14p
KoskRi 7o 14p
--------------
Sastamolo 5o 10p
Papas 5o 9p
SSRA 5o 8p
AV 6o 4p
--------------
Dynamo 6o 0p
--------------
TYPS 6o 0p

Tiukkaa on sillä keskikastissa on joukkueita joilla on 1-2 peliä vähemmän pelattuna mitä kärkinelikolla. Kuten @Seppo tuolla ylempänä sanoikin niin sarja vaikutta tiukemmalta kuin koskaan ja varmasti tulee vielä monta hienoa ottelua! Dynamo ja Typs onnistuvat varmasti myös kaivamaan voittoja ja kaiken maailman ristiin pelaamiset aiheuttavat sen että jouluna voi olla sarjataulukko mielenkiintoisen näköinen.
 
Viestejä
85
Koskri julkaissut facebookissa , Riku Ruonakankaan liittymisestä heidän rosteriin , todella kova kaappaus
Ruonakangashan on alottanut ihan mallikkaasti KoskRin paidassa eli olit täysin oikeassa. Kova kaappaus

Mutta sitten asiaan. Se ois viiden pelin viikonloppu. Tänään lauantaina on kaks ja sunnuntaina kolme peliä.

LA
Papas - Alavieskan Viri (Kajaanihalli kello 18.00)
Dynamo - Santa's (Zemppi kello 18.00)

SU
TYPS - Sastamolo (Tyrnävä 15:00)
SSRA - SBT Suola (Kastelli 15:30)
Jyystäjät - KoskRi (Kastelli 18:00)

Noista jos kahtoo niin ainoastaan yhdestä, korkeintaan kahdesta, voi sanoa "varman" näin hevosmiestentietotoimistoa lainatakseni. Jotenkin tuntuu että Santa's ja Sastis käy kairaamassa pisteet varmasti kotiin. Nuo loput kolme matsia on aikamoista hakuammuntaa mut heitetään vaikka AV, SSRA ja KoskRi.

Onko otteluista mitään kummempia ennakkoarvioita kenelläkään ? Papaksella ainakin yksi kova sivussa olo, kun Haverinen huiteli ihtelleen PR2.n ja sehän tarkottaa että varmuudella tänään sivussa. Jyystäjillä on täys työ voittaa KoskRi vaikka maalissa Sieppi onkin esittänyt aivan jäätäviä otteita viime otteluissa.

Dynamon toivois toki ottavan joskus sen kauden avausvoittonsa mutta voi olla että Santa's on toistamiseen liian kova pala. Toki lauantai ja kaljojen ääressä oleva "sikakatsomo" varmasti aiheuttaa semmoisen mökän, että saavat varmasti lisävirtaa.

Laadullisesti kuitenkin ottaisin seurantaan SSRA - SBT Suola ottelun. Varmasti on hyvää ja viihdyttävää peliä kahdelta näin pallovarmalta joukkueelta.
 
Viestejä
1,177
Sarja näyttää näin alun perusteella tiukemmalta kuin koskaan aiemmin. Vain Typs ja Dynamo näyttävät olevan joukkueita, jotka eivät todennäköisesti suuresti tule muita joukkueita haastamaan.
Sarja näyttää edelleen mukavan tasaiselta. Voi melkein laskea vielä 7 joukkuetta taistelemaan pudotuspelipaikoista, kun SSRA on pelannut 2-3 peliä vähemmän kuin muut kärkipään jengit. Häntäpäässä Dynamokin nappasi avausvoiton Santas Unitedin kustannuksella ja ovat muutenkin pelanneet ihan tiukkoja pelejä. Ihmeistä saa kyllä tapahtua, jos tästä sarjasta joku muu tippuu kuin TYPS. Pisteissä heilläkään säilyminen ei vielä ole kaukana, mutta pelillisesti viiva on aika paljon kauempana.
 
Viestejä
66
Sieppaa.PNG
Viikonloput pelit siinä. Papas tuplavoitolla yksin sarjakärkeen, toki yhdelläkin voitolla paikka jaetulle kärkipaikalle. Dynamolla mahdollisuus voitiolla viimeiselle säilyjänpaikalle ja jyystäjillä mahdollisuus jaetulle piikkipaikalle.
Oma veikkaus:
Dynamo-Papas 2
Papas-Sastamolo 1
Jyystäjät-Dynamo 1
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös