Pääkallo.fi

2018-2019 Pohjois-Suomi M2D lohko 8

Viestejä
67
Oisko paha jokaisen joukkueen heittää tänne omaa pelaajalistaa näin kauden kynnyksellä? Toki osalla löytää tiedot facebookista yms. mutta jos ne ois täälläkin nii vois vähän paremmin analysoida voimasuhteita jne. Liian työlästä kahlata kaikkien omat sivut läpi ja näyttipä useammalta vielä tiedot puuttuvanki.
Pitäisikö samaan syssyyn miettiä mahdollisia pörssiveikkauksia ?
Tehdäänkö semmonen hiljanen lupaus,että yritetään pitää tämä ketju mahdollisimman aktiivisena kauden aikana? Mukavaa lueskella muidenkin mietteitä sekä jotain ottelurapsoja tai jos jotain ihmeellisiä sattumuksia peleissä tapahtuu.
 
Viestejä
612
Tässä linkki Pääkallon ennakkoon:
Pääkalloennakko: Tässä ovat kakkosdivarilohkojen ennakkosuosikit

Pohjois-Suomi
Viime kaudella Merikoski vei pohjoisen lohkon näytöstyyliin, mutta tänä vuonna yhtä selkeää voittajasuosikkia ei ole. Sen sijaan lohkon joukkueista löytyy muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja karsintoihin yltäväksi joukkueeksi.
Kajaanin Papas on saanut täksi kaudeksi hyviä, kokeneita pelaajia takaisin ryhmäänsä ja joukkueen oma nuorisokaarti on kakkosen tasolle riittävän laadukas. Hieman yllättäen KoskRi on vahvistunut viime kaudesta selvästi muun muassa eri puolilta hankituilla nuorilla pelaajilla. Oululaiset taistelevatkin suurella todennäköisyydellä lohkon kärkipäässä aina sarjan voitosta lähtien.
Juoksuvoimainen ja kärkikahinoissa viime vuosina nähty Sastamolo Kings on muuttunut rajusti. Lähtijöitä on lähes kaksinumeroinen määrä, pistetykki Janne Korvela etunenässä. SSRA:ta veikkaillaan pohjoisessa myös sarjan kärkiryhmien joukkoon. SBT Suolalla on sarjan tasoon nähden varsin laadukas ja kokenut kokoonpano. Keihäänkärkenä on hyökkäystrio Matias Luokkanen–Matias Moilanen–Toni-Matti Koskelo. Suola lyö varmasti oman lusikkansa soppaan sarjan kärkikahinoissa. Mahdollisista yllättäjistä määrätietoisesti eteenpäin pyrkivällä Oulun Dynamolla voi olla mahdollisuuksia haastaa kärkeä.
Divari-karsintoihin: KoskRi
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
45
Tämäkin päivä nähty että Koskri on julistettu divari-karsinta ehdokkaaksi! Omasta mielestä hieno juttu, aiheuttanee mukavaa säpinää muuallakin kuin Karjalan housuissa 😏
 
Viestejä
1
Tästä kaudesta tulee mielestäni paljon tasaisempi ja sitä kautta mielenkiintoisempi kuin viime kaudella. Ei ole selkeää ykkössuosikkia, kuten viime kaudella Merikoski sitä oli, minkä pystyi huomaamaan myös Pääkallon ennakosta. Muutenkin tuntuu että tasoerot tulevat kaventumaan, eikä isonumeroisia voittoja nähdä yhtä paljon kuin viime kaudella. Koskri on huhujen mukaan vahvistunut, SSRA myös ilmeisen vahvalla joukkueella liikkeellä ja myös kovasti treenannut Dynamo voi yllättää. Viime kaudella pudotuspeleihin menneet joukkueet olivat melko helppo ennustaa jo ennen kauden alkua, mistä nyt ei voi mielestäni sanoa samaa. Neljän parhaan joukkoon uskoisin olevan hyvät mahdollisuudet kaikilla muilla joukkueilla paitsi AV:lla ja Typsillä. Viikon päästä alkaa, ja heti mielenkiintoisia otteluita ensimmäisenä viikonloppuna. Pystyykö SSRA yllättämään Suolan? Haastaako Dynamo heti vieraissa Santasin? Koskri-Sastamolo myös mielenkiintoinen peli, miltä vahvistunut Koskri ja rajusti muuttunut Sastamolo näyttää?
 
Viestejä
1
Pitäisikö samaan syssyyn miettiä mahdollisia pörssiveikkauksia ?
Tehdäänkö semmonen hiljanen lupaus,että yritetään pitää tämä ketju mahdollisimman aktiivisena kauden aikana? Mukavaa lueskella muidenkin mietteitä sekä jotain ottelurapsoja tai jos jotain ihmeellisiä sattumuksia peleissä tapahtuu.
Aloitetaanpa pörssiveikkaukset jokerikortilla. Heitän pistepörssin ja syöttöpörssin voittajaksi Virrankarin Olsan. Kuuleman mukaan alla on todella kova treenikesä ja kaveri omaa todennäköisesti 2.divarin silkkisimmät kädet ja parhaan peliälyn. Suolan takalinjoilla luutiva Olsa on toistaiseksi suurelle salibandy-kansalle tuntematon nimi, mutta uskoisin että tämäkin seikka muuttuu tulevan kauden aikana.
 
Viestejä
15
Oliko ketään katsomassa viikonlopuna pelattua Suomen cupin ottelua KoskRi - Santas United?
Loppulukemat oli tylyt 12 - 3, mutta oiko peli itsessään niin selvä?
 
Viestejä
33
Oliko ketään katsomassa viikonlopuna pelattua Suomen cupin ottelua KoskRi - Santas United?
Loppulukemat oli tylyt 12 - 3, mutta oiko peli itsessään niin selvä?
Pelin hallinta vaihteli, mutta riennon tekeminen oli terävämpää vastustajan maalin lähellä. Santan ylivoima takkusi melko pahasti.
 
Viestejä
45
Pelin hallinta vaihteli, mutta riennon tekeminen oli terävämpää vastustajan maalin lähellä. Santan ylivoima takkusi melko pahasti.
Useampi runkomies näytti olevan Santalla poissa pöytäkirjan perusteella. Peliä en päässyt tosin näkemään.

KoskRilta kuitenkin selkeä myrskyvaroitus ja etenkin Niko Latvakosken henkilökohtaiset tehot 6+0 on aika kova sana, oli sarjataso mikä tahansa.
 
Viestejä
15
Parit kokoonpanot katselin juuri läpi.

Facebookista löytyi KoskRin ja SBT Suolan pelaajarungot kaudelle 2018-2019.
Lisäksi muutama kokoonpanosta bongattu pelaaja, facebookissa tai instagramissa julkaistu pelaajasopimus lisätty listoihin.

Maalivahdit
Niko Pikkupirtti (A)
Sami Jaara
Hannu Koivisto
Puolustajat
Jonne Härkönen (C)
Tapio Vierelä
Mikko Lapinniemi
Veka Hamari (OFBC)
Joonas Arkkila (Steelers A-jun)
Teemu Arkkila (Steelers A-jun)
Juho Mustonen (OLS A-jun)
Sami Mursu (Kely)
Alex Ojala
Arttu Mäntynen
Hyökkääjät
Niko Latvakoski
Niilo Klytseroff
Pasi Mursu
Markus Rautell
Juha-Matti Sieppi
Antti Laitinen (A)
Matias Meskanen (A)
Kristian Rautio (Sastamolo Kings)
Felix Persyn (OLS B-jun)
Olli Koivukangas (SPV A-Jun/SPV II)
Joel Sipola (Merikoski SBT)
Jasper Rajaniemi
Aslak Tuomaala (Merikoski SBT B-jun)
OlliMatti Karttunen (O2)

Viime vuoden pelien perusteella voisin kuvitella, että KoskRin osalta Suomen cupin pelistä poissa olleet P.Mursu, Meskanen ja Lapinniemi kuuluvat KoskRin pelaavaan kokoonpanoon. Rautell, Karttunen sekä Hamari puuttuivat myös kokoonpanosta, mutta en osaa analysoida heidän pelillistä tasoa.

Molemmat pelanneet selkeästi siipirikkoisella miehistöllä...

SBT SUOLA:

MV:
Henri Honkonen
Antti Pyykkö
Puolustajat:
Miika Anttila
Teemu Ruonakangas
Olli-Matti Virrankari
Hannes Annola
Joonatan Koskelo
Arttu Kärki
Juho Savela
Jaakko Kullas
Hyökkääjät:
Jaakko Ahola
Joonas Kääriäinen
Matias Moilanen
Jonne Näppä
Eelis Pernu
Matias Luokkanen
Toni Luokkanen
Henri Tiikkaja
Toni-Matti Koskelo
Niko Vahtola
Antti Tervonen
Jani Saarni

Ilmeisesti Suolalla vielä muutama pelaaja kiikarissa, mutta kuka tietää ketä Tervonen vielä kalastelee.
Harkkapeleissä ainakin tappio SSRA:lle.

Onhan tämä Suolan rosteri aivan järkyttävän kova. Karsintoihin heittämällä.
 
Viestejä
45
Suolalle voi kyllä huoletta sovitella tämän lohkon ennakkosuosikin viittaa. Todella kova nippu kasassa. Mutta onko taustajoukoilla rahkeita ja joukkueella haluja taistella tosissaan divaripaikasta?
 
Viestejä
2
Rankat Ankat kaudella 2018-2019

Maalivahdit
#32 Pasi Hintsala
#33 Juha-Matti Heinonen

Puolustajat
#21 Teppo Päkkilä
#22 Jyri Niemelä
#25 Sami Nissilä
#62 Tuomas Mettovaara
#71 Mikko Mettovaara
#80 Janne Hautakangas
#88 Mikael Niemelä
#90 Veli-Matti Juntti
Hyökkääjät
#9 Valte Karvonen
#11 Asla Veteläinen
#14 Tuomas Saukko
#16 Kalle Malmberg
#17 Okko Lahtinen
#24 Taneli Haikara
#27 Topias Koskelo
#55 Taneli Suominen
#61 Konsta Kivioja
#72 Johannes Mettovaara
#77 Aleksi Kvist
#81 Eetu Ruonakangas
#89 Anssi Karjula
#91 Jaani Kivioja
 
Viestejä
3
Papaksen kokoonpano 2018-19

3 Miska Ojala
4 Niko Pikkarainen
6 Anssi Sirviö
9 Timo Kukkonen
10 Sampo Rautiainen
11 Osku Sirviö
15 Tatu Saxholm
20 Veeti Koivisto
22 Toni Hirvonen
24 Matti Kauppila
29 Matti Karppinen
32 Lassi Kyllönen MV
36 Mikael Mähönen
37 Olli Kyllönen
40 Vesa Laitila ”A”
41 Simo Leppänen ”C”
47 Kalle Hälinen
55 Aatu Suihkonen
61 Tuomas Kaakkunen
67 Paavo Haverinen
71 Henri Putkonen
77 Mikael Manninen MV
89 Ville Nissinen
XX Jesse Paalanen
XX Panu Hakulinen
 
Viestejä
24
Olettaisin, että suolan pojat pelaa kyllä pelinsä loppuun saakka, mutta tuskinpa divaripaikkaa ottaisivat vastaan eli tekee ns. "Ankat". Mutta kuka tietää ja saako divaripaikasta edes kieltäytyä noustessa, saa kai?

Koskri-santas pelistä:
Santas oli TODELLA huono ja haluton tuossa cuppipelissä. Cupissa on muutenkin tuntunut yskivän toistaiseksi, joten saa nähä miten kausi starttaa.
Koskrilla taas taktiikkana tuntu olevan "avata" pallo vastustajalle, hakea vastarista riisto ja pallo uuniin parin loistavan yksilön toimesta. Mutta: Jos ei avauspeli monipuolistu tuosta, tulee nuha suolan ja ankkojen kaltaisia vastaan ku kaikki katkotaan ja palloa ei annetakaan takasin. Papas voi myös laittaa ahtaalle tosi aktiivisella karvillaan koskrin alakerran kaksikon.
 
Viestejä
612
TYPS:n tilanne vaikuttaa vielä huonommalta, kun luki heidän viimeisimmän facebook-päivityksen. Voi tulla rumaa jälkeä, jos ei edes kahta kenttää saada peleihin jalkeille.
 
Viestejä
8
Suola voitti tiukkojen vaiheitten jälkeen jatkoajalla 6-5. Paikanpäällä katsoneena todella tasainen peli, jossa kummallakin omat hetkensä. Pelin alku vahva suolalta, ekan erän toinen kymppi täysin ankkojen. Toisessa erässä isännän elkeitä suolalta ja kolmas erä kohtuullisen tasasta puurtamista. Jatkoajalla ankoilla paremmat paikat ylivoiman ansiosta, mutta suola rokotti ihan lopussa. Ankoilla tais olla melko ehjä rosteri pelillä ja suolalta puuttu jonku verran tärkeitä avainmiehiä.

Tasokas peli mielestäni kauden avaukseksi. Tässä vaiheessa näkemättä muitten pelejä niin vois jopa heittää, että kyseiset joukkueet kauden jälkeen sijoilla 1 ja 2. Molemmilla taitavia yksilöitä. Suolalta esiin nous aina perusvarma tontta hyökkäyspään erikoismiehenä ja pakkipari savela-virrankari pelin pyörittäjinä. Ankkojen näkyvin yksilö veteläinen, mutta paljo muitakin taitavia pelimiehiä löyty ainakin hyökkäyksestä.
 
Viestejä
17
Eka kierros pelattu, mitä mietteitä? Sarjanousija sai ainakin kylmää kyytiä Santasilta. Kellään tietoa, että oliko tasoero oikeasti näin iso?
 
Viestejä
8
Viikonloppuna taas jatkuu niin heitänpä tulosveikkauksia:

Santa-AV: 11-4
SSRA-Jyystäjät: 7-5
SBT Suola-TYPS: 12-3
KoskRi-Jyystäjät: 4-5 ja.
Papas-Dynamo: 8-5

Arvaukset heitetty intiaanikesän innoittamana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös