Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja 2019-2020

yyz

Viestejä
211
Oli aika tasainen peli kyllä. Classicilla oli saumat lyödä peli pakettiin 1-4 tilanteessa mutta Ervi käytti hyvin erikoistilanteensa. 3 erässä Ervin tasoitettua Classic kokosi rivinsä ja nosti pelin tasoa tehden 2 maalia. Loppuminuutit olivat kovaa vääntöä molemmin puolin. Yksilöistä Tuunanen, Romi ja Kerola olivat näkyviä Ervin puolelta. Classicista Mäkinen, Jokinen, Rötsä ja Linden eniten esillä. Molemmat maalivahdit olivat myös hyviä.
Pitkälti samoilla linjoilla Tietäjän kanssa.

Ekassa erässä Classic pääsi ErVin aggressiivisen prässin alta pois paikoitellen varsin helposti ja niistä kertyi ylivoimahyökkäyksiä tai jopa läpiajoja.
Classicin eka maali syntyikin juuri liian innokkaan ja huolimattoman karvauksen johdosta josta syntyi kaks-ykkönen ErVin päähän ja siitä maali ribarin kautta.
Classicin toisessa maalissa Classicin pakki taas purki taidokkaasti omassa päässä häneen kohdistuneen tuplauksen ja keskialueelle juoksun jälkeen avasi poikkisyötöllään käytännössä avopaikan, josta oli helppo pistää sisään.
Ervin kavennus tuli taas ylivoimalla juoksun jälkeisestä poikkisyötöstä Romille, kun ErVin illan kuumin pelaaja (Tuunanen 2+2) oli saanut pallon Classicin sisäänlyönnistä ErVin puolustuspäässä.

Toisessa erässä ErVi oli myös hieman tiivistänyt peluutustaan ja vaikka se auttoikin heitä pääsemään paremmin mukaan peliin ei se estänyt Classicia siirtymästä kahden maalin karkumatkalle varsinaisella onnenkantamoisella, jossa pallo kimposi ErVin pelaajasta veskan yli, joka ei ilmeisesti saanut sohaistua palloa ajoissa pois maalista/maaliviivalta. Ainakin videolta oli mahdoton nähdä oliko pallo viivan yli vai ei, mutta toisaalta dumari oli sijoittunut hyvin suhteessa maaliviivaan.
Classicin neljäs maali tuli taas keskialueen pallonriiston ja nopean käännön seurauksena.
ErVin toinen syntyi toisen erän loppupuoliskolla hetki ErVin jäähyn päättymisestä niin ikään keskialueen pallonriistosta ja vastahyökkäyksestä, jossa Tuunanen pisti Huolmanin ribarin sisään.

Mosalaisten kolmas maali tulikin heti kolmannen erän alussa, kun Classicin veska ei saanut vedon jälkeistä pomppua haltuunsa ja ErVin pelaaja nosti oman ribarinsa sisään.
ErVin tasoitettua ylivoimalla kolmanen erän puolivälissä taisi heillä tapahtua pieni ulospuhallus ja eipä aikaakaan, kun Classicin illan hahmo Jimi Jokinen (3+0) laukaisi pienen hyökkäyspään pyörityksen päätteeksi Classicin jälleen johtoon ja reilu pari minuuttia edellisestä Classic lisäsi johtoaan jälleen kahteen maaliin poikkarin seurauksena.
ErVi pääsi vielä ylivoimalla ilman maalivahtia maalin päähän ja oli heillä ns tuhannen taalan paikka tasoittaakin vain reilu 10 sekuntia ennen ottelun loppua, kun Romi pääsi vetämään ykkössektorista, mutta laukaus meni ohi maalista.

Kaiken kaikkiaan varsin hyvätasoinen peli kahdelta ennakkoon kärkipäähän sijoitetulta joukkueelta (Profeettojen mukaan Classic 2. ja ErVi 4.), jossa lopputulos olisi voinut hyvinkin olla toisin päin.
 
Viestejä
138
Tiiviisti ovat päässeet treenaamaan yhdessä ja kokemusta/laatua löytyy A:n sm-sarjassa pelaamisesta. Siekkinen on ainoa pelaaja joka ei kuulu niinsanottuun peruskokoonpanoon🤔. Tiiviisti yhdessä pelaava joukkue oli ainakin Raholassa hirviryhmä.
 
Viestejä
39
M-Team vs Happeen pelin maalikoosti, tuli vähän pitkä, koska Happee teki tarpeettoman paljon maaleja. M-Team vs Happee, 2019-10-19, maalikooste

Tänään taas M-Team pelaa normitasollaan ja johtaa Steelerssiä 1-2 ekan erän jälkeen. Kooste siitä, kun saan videon siitä koneeseeni. Steelers kyllä luonut vaarallisempia paikkoja ja paljon.
 
Viestejä
1,458
Eikö sen solidsportin pitänyt näyttää junnupelejä? Ilmeisesti ei näytä kaikkia? Sen mitä kuullut, niiltä ketkä junnupelejä seuraa, niin lähetysten taso vähän mitä sattuu.
 
Viestejä
39
Eikö sen solidsportin pitänyt näyttää junnupelejä? Ilmeisesti ei näytä kaikkia? Sen mitä kuullut, niiltä ketkä junnupelejä seuraa, niin lähetysten taso vähän mitä sattuu.
SolidSport ei tuota itse, vaan on pelkästään alustatoimittaja. Striimin laatu riippuu sitten siitä, ketkä sitä on tekemässä. M-Teamille ainakin on toimitettu SolidSportin puolesta iPad ja oikeen hyvä videojalusta kuvaamista varten. Niillä saa hyvää striimiä ja kuvaa, kunhan osaa laittaa kuvan säädöt kuntoon, muistaa käännellä kameraa ja on hyvä internetyhteys.

Steelers vs M-Team 4-5 jatkoaikavoitto tiimille. Onneksi ei nähty rankkareita.
 
Viestejä
19
Tiikereillä kyllä sarjan paskimman maalibiisin lisäksi varmaan sarjan paskin puolustus. Aivan karmean näköistä sekoilua, kun tullaan sisään ovista ja ikkunoista...
Hyökkäys on tainnut toimia kun on maalibiisi päässyt ärsyttämään. Mikä biisi se muuten on?
 
  • Tykkää
Reaktiot: Pro
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös