Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja 2019-2020

Viestejä
93
Vaikeaksi menee haukkojen ensimmäisten ASM pisteiden saalistus.
Veikkaan, että mikäli Kainulainen ja Rauhala "pelaavat omalla tasollaan" voi tulla rumatkin lukemat.
ainaki ekan erän jälkee ni ei oo pojat saannu mitää aikaseks,vai antavatko vaa siimaa🤔🤔
 
Viestejä
498
Joukkuepelihän tämä kuitenkin edelleen on, joten lienee selvää, että ilman yhteisiä treenejä ja pelejä kentällisen yhteistyö ei tuosta vaan napsahda kohdalleen. Hawks oli omaan silmään saanut extra latausta Oilersin liigavahvistuksista ja pelasi hyvin. Puolustus oli keskeltä varsin tiivis ja vetopaikat peitettiin tehokkaasti. Kainulaisella varmaan puolet vähemmän laukauksia kuin tyypillisessä liigapelissä, tuntui tosin keskittyvän tavallista enemmän pelintekijän rooliin.
 
Viestejä
498
Mikä mutina siellä muuten oli eilen käynnissä matsin jälkeen Hawks leirissä, ilmeisesti näkivät että voittomaalia oli edeltänyt joku rike vai...? Itseltä meni ohi.
 
Viestejä
498
Joku puhui, että Kainulainen tönäisi Hawksin pelaajaa voittomaalitilanteessa.
Aha, ookoo. No kovasti Hawksin penkki tuntui protestoivan läpi pelin, selvästi tunteella elettiin. Eikä se välttämättä huono asia ole. Iso kontrasti tässä suhteessa verrattuna Oilersin leiriin. Sama juttu myös äijien peleissä, tuntuu siltä että vastustaja poikkeuksetta hurraa jokaista saatua peittoa, huutelee tuomarille missattuja vihellyksiä jne. Oilersin penkki on usein kovin passiivinen. Valittu linja vai liian vähän tunnetta pelissä?
 
Viestejä
37
Katsoin Oilers-Hawks voittomaalin sbetin ottelutallenteelta. Se on kohdassa 2:09:55. Hawks avasi omasta kulmastaan randompallon ylös, jossa Kainulainen sai pallon haltuunsa ja mennessään koski Hawks pelaajan selkään vasemmalla kämmenellään. Pallo näkyy huonosti, koska vastavalo, mutta ei siinä mitään laitonta näkynyt. Jos joku riehaantui, että tuo oli tönäisy, työntäminen tai estäminen, niin melko musta-keltaisilla linsseillä ulbeerattu.
 
Viestejä
11
Olin paikalla katsomassa ottelua ja kyseinen tilanne josta Hawks valitti ei näy ottelutallenteella vaan jää juuri kuvan ulkopuolella. Tilanteessa tulee Oilerssin päätyyn pallo korkealla heitolla ja sen Kainulainen nappasi itselleen. Kun pallo oli ilmassa Kainulainen aloitti jo taistelemaan palloa itselleen horjuttamalla Hawksin pelaajaa tönäisemällä häntä vähäsen selän puolelta. En tiedä onko tuo rike tai kuinka vakava sellainen, mutta itse ainakin olisin toiminut samoin, kun pelin tuomarit eli antanut pelin jatkua. Kainulainen varmaankin tottunut siihen, että jokainen muukin liigapelaaja olisi alkanut jo pallon oltua ilmassa häntä vastaan kropalla kamppailemaan.
 
Viestejä
25
Oilersin penkki on usein kovin passiivinen. Valittu linja vai liian vähän tunnetta pelissä?
Toivottavasti valittu linja. Kohtalaisen noloa protestoida jokaista vihellystä tai viheltämättä jättämistä, taputtaa vastustajan virheille ja huudella pelaajille. Tämä ihan yleisesti, ei Hawksille kohdennettuna. Ehkä keskittyminen on Oilersilla pelitapahtumissa?
 
Viestejä
498
Toivottavasti valittu linja. Kohtalaisen noloa protestoida jokaista vihellystä tai viheltämättä jättämistä, taputtaa vastustajan virheille ja huudella pelaajille. Tämä ihan yleisesti, ei Hawksille kohdennettuna. Ehkä keskittyminen on Oilersilla pelitapahtumissa?
Joo en toki tuota tarkoittanut että mainitsemasi tai Hawksin tyyli on oikea. Tunnetta ja tsemppiä voi ilmaista tyylikkäästikin ja kohdistuen oman jengin onnistumisiin.
 
Vaikea sanoa kuinka motivoituneita nämä maju tason pelurit ovat tiistai-illan a-juniori höntsistä. Itse en olisi.
Ymmärrän mitä ajat takaa, mutta höntsä on täysin väärä sana tähän kohtaan. Höntsässähän idea on nimenomaan se, että pelaillaan taiteellisesti löysäillen liikoja stressaamatta. Tässä pelissä Kainulaiselle ei annettu aikaa eikä tilaa ollenkaan, eikä hänellä varmasti ollut kentällä erityisen hauskaa paitsi ihan lopussa. Tuskin Kainulaista tai Rauhalaa tai ketään muutakaan Edustuksen pelaajaa pakotetaan vastoin tahtoaan A:n peleihin. Kai he siellä aivan mielellään pelaavat ja antavat oman panoksensa. Omiin silmiini Kainulaisen esitys oli siinä mielessä kypsä, ettei hän lähtenyt pakottamaan peliä vaan haki rauhassa parhaat väylät vaikuttaa pelin kulkuun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös