Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja 2019-2020

Viestejä
4
Millanen peli Classic-oilers oli perjantaina?
Oilers puolusti tosi tiiviisti ja iski vauhdilla vastaan. Classic näytti laiskalta ja Oilersin vastureissa tuntui monta kertaa Classic-pelaaja jäävän kolme metriä jälkeen. Sapluuna oli kyllä selkeä, kun joka kerta yksi öljymies rynni vastahyökkäyksissä suoraan maalivahdin eteen ja jäi sinne usein ihan yksin. Classic hallitsi pääsääntöisesti palloa, mutta pyöri tehottomasti ympäri laitoja. Kirin he saivat vielä aikaan, mutta pilkut Oilersille, ja taisi kaikki espoolaisten rankkarimaalit tulla laukauksilla eikä millään veiveillä.

Classicilla taisi näkyä puolustajapula, kun kaksi kertaa Oilers iski pakkina pelaavan Classic-hyökkääjän kaatuessa keskialueella. Takaperin juoksua voisi treenata tulevina viikkoina.
 
Viestejä
2,848
Ai se olikin A-nuorten peli tänään, sori. Sekoitin jengit. 😁 No ei vaisinkaan, hienoa että peli kulki. Silvosen statsit pörssissä alkaa näyttää hyvältä.
Se B:n peli Steelersiä vastaan on vasta viikon päästä. Mielenkiintoista nähdä, että montako samaa pelaajaa joukkueilla siinä on.

Varsinkin kun Silvosta ei todellakaan kannata laskea yhden joukkueen pelaajaksi. Yhden seuran kyllä, mutta kun tuosta vedetään edustus-A-B yhteen, niin näyttää tältä
1574203476831.png
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11
Classic-Lasb tänään 8-3. Classic selkeästi parempi. Lasb hieman verkkaisella jalalla liikenteessä. Kentältä erottui varsinkin kotijoukkueelta Otto Kilpi- erittäin varmaa ja dominoivaa peliä etenkin kaksinkamppailuissa. Vierailioilta Eemeli Björninen esitti jälleen vahvoja otteita hyökkäyspäähän. Muutamaan otteeseen hän pääsi myös virittämään melkolailla sarjan vaarallisimmasta päästä olevaa laukausta. Ei näytä pääkallon ennakkoon parhaiksi valitut pelaajat olevan ihan tuulesta temmattuja.
 
Viestejä
230
Nokian KrP - EräViikingit 7-4, Maalikooste

Pahoittelut ns. laajakulmakuvauksesta. En alkanut yksin säätämään sekä tietokoneen, että videokameran kanssa Solidsport-lähetykseen vaan vedin tabletilla niin sai pelikellonkin helpommin lähetykseen käyttöön,
 
Viestejä
230
Jussi K. Tuleeko jatkossa taas vanhaan tyyliin korkeampilaatuista kuvaa? Teet loistavaa työtä kuvaamisen kanssa!
Tulee kyllä. Eilinen oli kauden eka peli (ja toivottavasti ainoa), jossa jouduin videokameran jättämään pois. Tai sitten vaihtoehtoisesti alan treenamaan sekä tietokoneen että videokameran käyttöä samanaikaisesti.
 
Viestejä
2,848
Eikös kahta tuntia ennen ottelun alkua ole "sääntö"?
Sitä en osaa sanoa, että miten hyvin tuospalvelu on oikean tilanteen kanssa synkassa.

Oilers voitti ja on äkkiseltään katsottuna SPV:n kanssa ainoa joukkue ilman kotitappioita. B:nkään puolella kotitappioita ei ole.
 
Viestejä
230
KrP - Classic 4-7, MAALIKOOSTE

Ei ollu helppoo kaukalossa, mutta ei ollut kameran takanakaan. Hienoa kuulla ensimmäisen erän jälkeen ettei lähetys toimi vaikka kaikki signaalit näyttää vihreää itselle. Säädä, chättää ja kuvaa siinä nyt samanaikaisesti sitten.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös