Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

Viestejä
34
Odottelinkin jo mielenkiinnolla tämän päivän oilers - lasb peliä viime aikojen lasb hehkutusten jälkeen. Jostain syystä on ollut hiljaisempaa...minun mielestä lasbilta on jo kova suoritus mikäli pysyvät sm-sarjassa. Monella jengillä peli tuntuu ailahtelan pelistä toiseen, steelers on suorittanut tasaisimmin ja sen ansiosta ansaitusti kärkipaikalla.
 
Viestejä
3,484
Odottelinkin jo mielenkiinnolla tämän päivän oilers - lasb peliä viime aikojen lasb hehkutusten jälkeen. Jostain syystä on ollut hiljaisempaa...minun mielestä lasbilta on jo kova suoritus mikäli pysyvät sm-sarjassa. Monella jengillä peli tuntuu ailahtelan pelistä toiseen, steelers on suorittanut tasaisimmin ja sen ansiosta ansaitusti kärkipaikalla.
Minulle tuli mieleen se Oilers-Tiikerit peli tuosta LaSB-pelistä. Oleellinen ero on toki siinä, että siinä missä pidettiin varmana, että Tiikereiltä loppuu bensa jossain vaiheessa, heillä niin ei käynyt, mutta LaSB jäi ihan telineisiin kahdessa viimeisessä erässä, jotka Oilers vei yhteensä 7-1.
 
Viestejä
49
Optimisijoitus olisi noin 9 ja sitä kautta keskittyminen b juniorien pleijareihin.
On se hyvä, että kolmesta joukkueesta kerätyillä parhailla pelaajilla tavoitellaan yhdeksättä sijaa. Tämä lienee siis pelaajienkin vahvistama tavoite. Pelaajien roolitukset ainakin on tehty tai jätetty tekemättä, kun pyritään kohti tätä kunnianhimoista päämäärää... Hyvä tietää, kun näin ulkopuolisena en voikaan olla asioista perillä. Hyvä B-juniorit...
 
Viestejä
523
tavoitellaan yhdeksättä sijaa
Eiköhän jokainen joukkue lähde voittamaan tasan jokaista ottelua ja näin asioiden mennessä kausi päättyy kultamitali kaulassa - en ainakaan ole kuullut että mikään joukkue olisi koskaan erityisesti tavoitellut mainitsemaasi yhdeksättä sijaa?

Mutta kuten mainittua, omasta mielestä se voisi olla aika muikea sijoitus joukkueelle ottaen huomioon että noin puolet joukkueessa tällä kaudella pelaavista on b-junnuja joille lienee keväällä olisi kovasti käyttöä b-junnujen pleijareissa mikäli LASB/SCU sinne asti ylipäätään etenee.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
49
on selvää että ottaa aikansa ennenkuin sen lainalaisuudet sisäistyvät.
yllättynyt että peliin alkaa löytyä kohtuu hyvin rakenteita
valmennukselle "tuntemattomia" niin kaikki ottaa oman aikansa etenkin kun pelaajilla on kovin erilaiset taustat vaatimustason yms suhteen.
Eiköhän jokainen joukkue lähde voittamaan tasan jokaista ottelua
En keksi kenen tarvitisi edes selitellä mitään kun suunta on oikea.
Heitto yhdeksännen sijan täsmätavoitteesta; hiukan vain sarkasmia Kurosen pilkuttomille jargoneille...
 
Viestejä
523
Heitto yhdeksännen sijan täsmätavoitteesta; hiukan vain sarkasmia Kurosen pilkuttomille jargoneille...
Hahaha - juuri näin... :ROFLMAO: Jokainen meistä tekee korkeintaan sitä mitä osaa.

Asiaan. Viikonpäästä keskiviikkona LASBilla tosi iso peli ErViä vastaan, eiköhän puhuta vaikka siitä mieluummin kuin Kurosen jargoneista tai tilastopojan(oletus) harmituksista.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
523
Rosteri ei yhtä kuin joukkue, veikkaisin. 3jengin systeemillä näköjään ajunnut on tällä kaudella se poikapuoli :).
Joo, lähinnä mietin että ei ErVi:llä nyt lahjakkaista junioreista pitäisi menestyksen jäädä kiinni jos vertaa lähes mininkä tahansa muuhun jengiin.
 
Viestejä
49
Onko LASB:lla riittävän lahjakkaita junioreita? Pitäsi ainakin olla, kun on saanut kerättyä alueen parhaat saman "katon" alle. Poimin tietoja A:n joukkueesta tulospalvelusta ja LASB:n sivuilta. 2 pelaajaa on liigaedustuksen vakiokokoonpanossa. Lisäksi aikaisempina vuosina edustuksen mukana 4 pelaajaa ja nyt aktiivisesti mukana uusia 3. Näistä pelaajista vain Stenberg on B-ikäinen. Myös T.Salokangas (2003) on ilmeisesti pelannut edustuksen harjoitusotteluita. Tulospalvelulistan 28 pelaajan joukossa on 13 pelaajaa, jotka olivat voittamassa B:n SM-kultaa pari vuotta sitten. Ainakin 8 pelaajaa on pelannut miesten 2-divaria. Paria poikkeusta lukuun ottamatta kaikki pelasivat A:n divaria viime kaudella ja vielä samassa lohkossa, tosin kolmessa eri joukkueessa. Näistä 11 pelaajaa löytyy pistepörssin top 30-listalta, jossa oli mukana myös LASB -97. Urbansin Stenberg, Jaakonsaari ja Auvinen olivat lisäksi voittamassa miesten 3-divaria. Nopella silmäyksellä LaSB/SCU -joukkueessa pelaa vain 7 pelaajaa LASB:n A-joukkueesta. Miksi tähtäimen pitäisi olla vain B:n pleijareissa?

Tarkastelin myös roolituksia, kun nuo sivut tulivat avatuiksi. Esim. A:n ykköskentän sentteriksi nostettu Stenberg ei pelannut viime vuonna A:n divarissa sentterinä, vaan 4OL-2VL-4VP ja tänä vuonna B:n divarissa 4OL. Toki miesten 3-divarissa on merkintöjä myös KH. Pietinen A:ssa 4 ensimmäistä peliä sentterinä, mutta en löytänyt aikaisemmilta vuosilta yhtään sentterimerkintää, vaan melkein aina OL tai sitten VL. Katsooko valmennus, että kun on edustuksen harjoituksissa, niin pätevöityy sentteriksi? Pietinen on erittäin hyvä pallollinen pelaaja ja maalintekijä samoin kuin T.Salokangas. Voiko samassa kentässä olla kaksi ns. "neppailijaa"? Sentteritaustaisia pelaajia on A:n listoilla, mutta mielestäni vain Hyvönen on saanut pelata omalla pelipaikallaan. Jaakonsaari pelaa B-junioreissa KH ja hänellä on aikaisempaakin kokemusta, mutta hänet nostettiin puolustajan paikalta sentteriksi vasta KooVee-pelissä. Eniten hämmästelin tulospalvelusivuilta sitä, että liigaedustuksen sentteri ei ole pelannut A:ssa pelintekijänä. Ainakin B:n SM-kultavuotena Puolakka palkittiin joukkueen parhaana, kun pelasi KH. Puolustajien peluutusta voitaneen miettiä myös roolitusten ja pelin tasapainottamisen kautta. Tässä kohtaa havaitsin, että LASB A on menettänyt kaksi puolustajaansa siirrolla Steelersiin... Ahola voisi olla tähän ratkaisu; puolustajana.

Toivon kaikille joukkueille hyviä pelejä. ErVi kyllä tulee häviämään selvästi, jos LASB-valmennus saa tuosta kohtuu kokeneesta pakasta kaiken irti. Kohti optimitavoitetta - yhdeksättä sijaa...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
523
Nopella silmäyksellä LaSB/SCU -joukkueessa pelaa vain 7 pelaajaa LASB:n A-joukkueesta. Miksi tähtäimen pitäisi olla vain B:n pleijareissa?
9 taitaa olla oikea määrä - mm. pari mokea taitaa olla vielä b-ikäisiä vielä jos nyt yhtään oikein muistan.

Lähinnä oma pointti aiemmin että mm. näiden n:n b-ikäisen pelaajan aika koittaa vielä - ovat kolmen vuoden päästäkin vielä a-junnuja.

Mutta enpä ala tästä enempää vääntämään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös