Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
15
Tepsin akatemia ei pikkulintujen mukaan saa joukkuetta kasaan, esikarsintapaikka on jo ja vetovastuu tulevista peleistä Leafillä....
 
Viestejä
37
Omalla tietämykselläni ajattelin kokeilla junioripuolen ennustamista vanhimmasta alkaen (A jätän välistä suosiolla, B-C tarkastelussa)

A-B lohkopari: Happee, SalBa, SB Vaasa, SCH Black, Sudet SB, Classic Blue, Wild Duckz, YPA

Happee - SB Vaasa - Sudet on kärkijengit, Salba rankingissa 3. mutta Vaasan kotietua ei sovi vähätellä. Happeella paineita asettaa naapuriseura joka imuroi hirviä joka ikäluokassa, niinköhän nytkin? Sudet varmaan pitää #97 pumpulissa ettei aivastakaan kesän aikana. YPA -04 puoli ei tuo vahvistusta, Classicin 2. jengi on tutustumismatkalla, SCH ja Wild Duckz pääsee halvalla kovatasoiseen turnaukseen.

Tylsästi jatkoon ennakkosuosikit Happee ja Sudet.

C-D lohkopari: KooVee, Helsinki United, O2-Jyväskylä II, Voima, Karhut, ÅIF, KaPa-65

KooVee B1 rosterissa näkyy olevan 05 poikia ja 04 poikien joukkue on suoraan B2. Helsinki United vaikuttaa muukalaislegioonalta, haastava nähdä parin maalin takamatkalla että joka palloa lähdetään vielä blokkaamaan. O2 ja Voima odottaa enemmän Flamingon kylpylää kuin näitä pelejä. Karhuilla 03 osasto kapea mutta laadukas, ÅIF kokoonpano on arvoitus, viime kaudella PSS yhteistyö, nyt oma. KaPa-65 menetti 04 kärjen naapureille jo ennen viime kautta.

Melko ympäripyöreä lohko, sanotaan KooVee ja ÅIF jatkoon, ellei Karhut yllätä.

E-F lohkopari: Josba, Loviisan Tor, OFBC Vihreä, Blackbirds, SaiPa, LeKi

Josba - Blackbirds - SaiPa ratkoo järjestyksen jatkon suhteen. Josban #8 ja #10 ratkoo kotikentällään tarvittavat voitot. Blackbirdsilla on seurana haasteita saada toisteisuutta tekemiseen, pelaajia tulee ja menee eikä valmentajatkaan osaa kaikkien nimiä. SaiPalla ensimmäinen vuosi organisaationa, paljon ladataan odotuksia mutta saako valmennus työrauhaa? Loviisan joukkue voi yllättää jonkun kolmesta suosikista, OFBC ja LeKi saa lätkän rinnalle vastapainoa

Josban seuraksi Blackbirds jatkoon, SaiPa kirittää menoa.

G-H lohkopari: Welhot, Nokian Krp, Pelicans SB, Nibacos, Tiikerit, BlueCollars

Welhot, Tiikerit ja Nibacos kärkijengeinä. Welhot voisi marssia jatkoon mutta organisaatio haluaa draamaa kampawiinereiden kylkeen joten jätetään marssi marssimatta. Krp onnistuu tasapäistämään materiaaliansa vuodesta toiseen, muut tekee sen nostamalla haastajien tasoa, Krp on valinnut polukseen leikata huippujen tasoa, sama tulos ikäluokasta toiseen. Pelicans on vähän tasapaksu läpi junioritasojen, tuntuu ettei ole oikein paloa reikäpalloa kohtaan? Nibacos kysymysmerkki, mitä tekee -05 kärki? Jos on mukana niin Nibacos jatkoon, ilman heitä jää Tiikereiden raadeltavaksi. Tiikerien oljenkorsi on Nibacoksen päätös, toki voi haastaa joka tapauksessa hyvänä päivänä jopa Welhot. BlueCollars saa hyviä muistoja Puijon tornin mäkijuoksusta

Welhot ja Nibacos jatkoon jos #21 mukana, ellei niin Tiikerit tilalle.

I-J lohkopari: O2-Jyväskylä, TPS Akatemia, SBT Merikoski II, Pirkat, GrIFK NG, M-Team II

Hirvimetsällä käynyt O2 tekee ainoan esikarsinnan läpimarssin. 2 jengit lähinnä täytteenä, niistä ei sen enempää. Pirkat pääsi tuurilla viime kaudella C1 SM, kausi menikin ihan väärässä sarjassa. GrIFK satsaa perinteisesti epäonnistumisista huomautteluun sekä katsomossa että penkillä, korvatulppien valmistajille markkinarako? Pelaajissa olisi potentiaalia läpimenoon.

O2 seuraksi uuden yllätyksen tarjoileva Pirkat.

K-L lohkopari: Merikoski SBT, Hatsina, OFBC Musta, M-Team, FBC Turku, Happee 04

Merikoski - M-Team - FBC Turku kärkinippu. Ellei Merikoski menetä luistinseuralle kärkeä niin nostaisin heidät suosikiksi. M-Team olisi muuten suosikki mutta liikaa poistuu ratkaisuvoimaa A-junnuihin. FBC Turku heikentyy suhteellisesti eniten kolmesta, mutta on silti yllätysvalmis etenkin tässä lohkossa. Hatsina voisi jopa yllättää #19 johdolla, mutta viime vuoden lohkon taso antoi artistille hieman liikaa vapauksia, tiukoissa peleissä jää nähtäväksi miten helposti viimeistelypaikkoihin päästään. 2 jengit on täälläkin mukana ottamassa kuvia kauniista Oulusta.

Merikoski ja M-Team menee täältä jatkoon, ellei sitten FBC Turku ammenna Auran aalloilta kesän aikana vahvistuksia
Tähän viimeiseen että kuulema pientä boostia tuli naapurista
 
Viestejä
878
Kellään tietoa miten OFBC B - OLS B peli päättynyt?
Oilers ja Indians pelasivat eilen harkkapelin. Kiinnostaisi tietää tulos ja miltä peli on näyttänyt. Onko kenelläkään tietoa?
Tulos ainoastaan tiedossa, 6-6.
Päättyikö OFBC-OLS vai Oilers-Indians 6-6? Oletan että Oilers-Indians. Kuuleman mukaan Oilersilla oli 05-kentällinen pelillä, joten siihen nähden joukkueelta hyvä suoritus kovaa Indiansia vastaan. En tosin tiedä millä rosterilla Indians oli liikenteessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös