Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
31
Olenko ainut joka ei tykkää tuosta uudesta tulospalvelusta, kun ei voi enää valita yhtä joukkuetta ja katsoa joukkueen pelejä,pisteitä ja jäähyjä
Kyllä yksittäiset pelit näkyy joukkuekohtaisesti tilastoineen mutta joukkueiden kausikohtaiset yhteenvedot puuttuu tai en ainakaan vielä löytänyt. Muuten näyttää ihan toimivalta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
18
Ei se näköjään ainakaan heti ole voittokulkua, kun laittaa uuden seuran pystyyn ja kerää siihen pelaajat. Vai oliko paljon tärkeitä pelaajia poissa kun ero oli noin suuri? Olisiko SkäbäNiilolla antaa raporttia, jos olit paikalla?
Helsinki Unitedin sivuilta selviää pelaajat B-junioreissa. Kun katsoo listaa niin valtaosa pelaajista on tullut aluesarjoista. Åif sen sijaan 03 ikäluokalla pärjännyt loistavasti viime vuodet, yllätyin itse noin tasaisista lukemista.
 
Helsinki Unitedin sivuilta selviää pelaajat B-junioreissa. Kun katsoo listaa niin valtaosa pelaajista on tullut aluesarjoista. Åif sen sijaan 03 ikäluokalla pärjännyt loistavasti viime vuodet, yllätyin itse noin tasaisista lukemista.
Onko ÅIF loppujen lopuksi pärjännyt niin loistavasti tuolla 03-ikäluokallaan? Minun mielestäni se on ollut ainakin karsintojen krooninen alisuorittaja. C2-kaudella joukkue ei päässyt 16 joukkueen SM:ään vaan jäi aluesarjaa pelaamaan. C1-kaudella kutsui puolestaan divari, eikä SM:ää ollut siis luvassa silläkään kaudella ja viimeksi B-junnujen karsinnoissa ÅIF/PSS jäi niinikään divariin.

Toki joukkue on jyrännyt noissa aluesarja- ja divaripeleissään, mutta jos kolmella yrittämällä ei ole päässyt kertaakaan SM:ään, niin ei voi sanoa että ÅIFin nollakolmoset olisivat kuuluneet ihan maamme eliittiin. Tällä kerralla laittaisin kuitenkin euroni likoon sen puolesta, että ÅIF ilman muuta selviytyy kauden 2020-2021 BSM:ään.

Hauskaa muuten sinällään, että Patrik Korpiniemi on jo ehtinyt pelata ja maalata ( jopa Classicia vastaan ) Miesten Liigassa ja esiintyä U19-maajoukkueessa ilman ainuttakaan peliä missään JunnuSM:ssä. Joo, tiedän että ÅIF on kahdesti voittanut playoffkarsintapelin ja edennyt playoffeihin, mutta yhtään runkosarjaottelua C2-, C1- tai BSM:ssä ÅIFin nollakolmoset eivät ole pelanneet.

Tosin C2-kaudella taisi Happeen maalivahti Jesse Jokela pelata karsinnoissa ihan jumalmoodissa ja käytännössä lähes yksin kaataa ÅIFin. No, maaleja hän ei tosin tehnyt. Mutta silmännäkijähavainnot kertoivat, että ÅIF olisi periaatteessa pelillisesti kuulunut C2SM:ään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös