Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
3
Harvemmin täällä kiitoksia jaellaan, mutta nyt on syytä kiittää ja antaa yläfemma Blackbirdsien kuvaajalle/selostajalle! Oli ilo seurata muutamia karsintapelejä, kun mukana oli selostusta, vaikkei ihan aina nimet kohdilleen menneetkään.
Juuri tällaista kaivataan lisää.
Onnittelut samalla kaikille SM-sarjaan selvinneille joukkueille.
 
Viestejä
13
Lohko 2 oli tasaisin, pelejä meni paljon ristiin ja vasta viimeinen peli ratkaisi sarjan. Kyllä se siinä mielessä kova lohko oli joukkueille että kaikki pelit oli loppuun asti kääntymässä kummin päin vaan, henkinen kantti oli isossa roolissa ja se nähtiin miten se toi voittoja tai sitten ei. Ei yhtään heittopussia joukossa myöskään eli tosiaan jokainen peli merkitsi paljon. Jatkopeleissä myös mentiin tiukalle, vaikka kakkosen joukkueet taipuivatkin.
 
Viestejä
557
Tiikerit - Sudet pelissä tapahtui melkoinen tilastoharvinaisuus. En muista törmänneeni vastaavaan koskaan aikaisemmin. Sudet tekivät nimittäin viimeisellä peliminuutilla maalin sekä kuudella viittä vastaan (IM) että viidellä kuutta vastaan (TM). Tämä johtui siitä, että joukkue tuli ensin ilman maalivahtia tasoihin ajassa 44:22. Sitten joukkue teki johtomaalin ajassa 44:56, jolloin vielä ajassa 44:21 johdossa ollut Tiikerit joutui tappioasemassa ottamaan maalivahdin pois ja kas kummaa, Sudet pisti vielä ajassa 44:59 pallon tyhjään maaliin.
 
Viestejä
67
Ranking-pistesysteemin heikkous, nyt divaria pelaa joukkue joka ei saa pahimmillaan välttämättä pistettäkään karsinnoissa tai koko kaudella... Kaksi joukkuetta jäi karsinnoissa kokonaan pisteittä vaikka saivat valmistautua pidempään kuin esikarsintojen kautta jatkoon päässeet.
Katsoin aivan samaa. Meillä ei vain ole 12 seuraa, jotka pystyisivät tuottamaan valtakunnallisen tason junnujoukkueita joka ikäluokkaan. Sitähän tämä vaatisi, kun kyseessä on sarja jota pelaa kaksi ikäluokkaa. Jos rankingia käytetään, pitäisi sen perusteella vähintään divariin pääsevien joukkueiden lukumäärää pienentää.

Nyt SM-sarjaan rankingin 1-6 (ErVi, Oilers, Classic, TPS, Lasb, OLS), 8 (Steelers). Näillä seitsemällä vähintään divaripaikka rankingin perusteella.

Esikarsintojen kautta SM-sarjaan ranking 13 (Happee), 22 (BB), 23 (Karhut) ja 26 (Tiikerit) + Hatsina, jolla ei ranking-pisteitä ollenkaan.

Divariin ranking 7 (Indians), 9 (Masku/Wirmo), 10 (SPV), 11 (PSS), 12 (Hawks). Näillä viidellä vähintään divaripaikka siis rankingilla.

Esikarsintojen kautta divariin ranking 15 (Josba), 19 (M-Team II), 20 (Pirkat), 21 (Nibacos), 24 (Sudet), 25 (ÅIF) ja Happee II
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös