Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
158
Indianssilla oli käytännössä jokaisessa pelissä materiaalietu puolellaan ja ainakin omaan silmään näytti kaikki pelit siltä ettei joukkue "syttynyt" pelaamaan muuta kuin SPV pelissä ja silloin kuin oli pakko lopussa tehdä maaleja. Jos heimo saa divariin pääkopan kuntoon, jossa itse näkisin ongelmien olevan, se tulee olemaan vaikea voitettava keväällä sm-karsinnoissa.

Ristiinkarsinnoista jatkoon: Lasb SPV Nibacos ja Classic
 
Viestejä
625
Indianssilla oli käytännössä jokaisessa pelissä materiaalietu puolellaan ja ainakin omaan silmään näytti kaikki pelit siltä ettei joukkue "syttynyt" pelaamaan muuta kuin SPV pelissä ja silloin kuin oli pakko lopussa tehdä maaleja. Jos heimo saa divariin pääkopan kuntoon, jossa itse näkisin ongelmien olevan, se tulee olemaan vaikea voitettava keväällä sm-karsinnoissa.

Ristiinkarsinnoista jatkoon: Lasb SPV Nibacos ja Classic
Ristiinkarsinnat aina jännä paikka ja kerrasta poikki joten jatkoon
Classic,Steelers,Wirmo ja Spv
 
Viestejä
28
Hienoa viihdettä tänään koko rahan edestä, huomenna menee moni pari jännäksi.
Moni piti Heimon pelejä täällä(kin) kovana pettymyksenä, mutta meneekö se enemmän pk-seudun kuplan vai realismin piikkiin, nähdään kaudella divarin otteissa.

Alunperin ennakoin oheista nippua jatkoon, selvää on että ohisektoriin meni osa (KooVee jo 1.kierroksella)

ErVi, Masku/Wirmo, Oilers, Indians, Classic, KooVee, TPS, LASB, ÅIF, Steelers (M-Team), Josba ja OLS

4/12 tässä kohtaa, joten myönnetään että ylläreitä omiin ennakoihin tuli, mikä tekee kaudesta entistä mielenkiintoisemman.

Huomiselle vielä viimeiset ennakot:
SPV - Blackbirds
Jotain Seinäjoella on oikein tehty kesän aikana, koska tässä on mahdollisuus täyden värisuoran ottamiseen junnuissa.
SPV teki eniten maaleja tasaisimmassa lohkossa, mutta silti ainoastaan 1 pelaaja TOP-10 pistepörssissä kielii tasaisuudesta, jonka turvin SPV jatkoon tästä parista

Masku/Wirmo - Lasb ed.
Lasbilla pitäisi olla riveissä todella koviakin ratkaisijoita, mutta ei oikein kantanut jostain syystä. Masku/Wirmolla toisaalta 04 pojat toisinaan jopa dominoivat viime kauden C1 sarjassa, joten ainakaan maalinteosta ei pitäisi kummallakaan kiikastaa.
Vaikka Lasbin peli ei kyllä ole säväyttänyt eikä kulkenut odotusten mukaan, niin ehkä pieni ennakkosuosikki sittenkin, 60/40.
Lasb jatkoon
Classic - ÅIF
Paperilla ja tämän päivän maalirallin perusteella pitäisi olla päivänselvä homma. Maalin tappiot Karhuille ja OLSille ovat selitettävissä pienillä marginaaleilla Classicin osalta. Toisaalta ÅIF osakkeita nosti hienot voitot tänään ja varmasti on henki päällä, mutta oliko Indians kuitenkaan niin kova kuin palstan liekitys antoi ymmärtää? Pelillisesti Classic on niin paljon edellä, että pystyy nostamaan hurmostilan yli.
Classic jatkoon
Nibacos - Steelers
Kolikon heittoa, täysin tasavahvat joukkueet. Alunperin ennakoin Steelersia jatkoon, mutta Nibacos pelasi tänään kyllä hienosti etenkin Lasbia vastaan joka nosti heidän osakkeitaan. Hawksia vastaan olikin palkeet tyhjänä mutta katseet olivat jo vahvasti sunnuntailla. Steelersillä meni tasavahvasti, maalinteko tuotti välillä tuskaa ja ratkaisijoita ei löytynyt, 1 sija top-20 pistepörssissa enteilee orastavia huolia.
50/50 menee, sanotaan Nibacos, koska lauantai.
Hyvä analyysi. Maajoukkuevalmentajille vinkiksi, että kierrokset voisi ulottaa Mikkeliin asti jatkossa. Loppuu tuo pääkaupunkiseudun yliedustus👍
 
Viestejä
100
Inkkarit tulee varmasti takaisin ja entistä kovempana, piste! Pitää muistaa myös se, että rakennusvaiheessa olevalle joukkueelle dirre voi olla parempi alkukaudesta kuin sm, jossa pitää pystyä olemaan kauden lopussa pudotuspeliviivan paremmalla puolella! Divarista pääsee alkukankeuden ja hyvän valmistautumisen jälkeen iskemään suoraan "ytimeen". Enkä nyt tarkoittanut Inkkareilla tässä, että he olisivat mitään uudelleen rakentamassa, jos nyt joku sitä miettii.
Niinpä niin. Dirre parempi kuin Sm-sarja...tietysti jos ei ylempään pääse. Tottakai.
Ei toi joukkue nyt niin rakennusvaiheessa ole. Suurin osa pelannut pitkään yhdessä. Varmaan siellä kaikki peiliin pettymyksen jälkeen katsoo. Valmennusta myöten.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Viestejä
27
Speve täysin sillassa, aika uskomatonta!
Bbu vie miten tahtoo ja paremmalla onnella numerot olisivat vielä suuremmat. Tokan erän lopussa näytti jo speve luovuttaneen. Tosta on paha nousta enää.
 
Viestejä
2
Sm -sarjajoukkueiden ollessa pian selvillä olisi mukava tietää, mitä liitto aikoo tehdä turvatakseen tulevan kauden pelien toteutumisen. Esikarsinnat ja karsinnat mukana olleena voi todeta, että järjestävillä seuroilla on kovin vaihteleva kiinnostus koronan ennalta ehkäisyyn ja liiton ohjeiden noudattamiseen. Myllypuro lopussa kaiken kruununa. Sinällään melkein koomista, että pääkallo paikalla (ei viittaus tähän palstaan😃) asia kuitataan yhdellä katsomossa olleella käsidesipullolla. Paljon enempää rimaa ei voi alittaa.
Asia ei tietenkään koske vain B junnuja pojissa vaan kaikkia sarjoja. Olisiko liitolla valmiutta esim. perua kotiottelut seuralta, joka ei noudata ohjeistusta? Kaudesta tulee varmasti rikkonainen ja pelejä perutaan/siirrellään mutta riskejä olisi varmasti mahdollista pienentää kohtuu pienillä järjestelyillä.
 
Viestejä
11
Mistä johtui SPV:n huono peli? Eikö veskalla ollut niin sanotusti liimaa hanskoissa? Onko valmennuksella aihetta katsoa peiliin? Vai kostautuiko kaamea trash talk? Mielenkiintoista nähdä mitä SPV:n tähdistö, kuten Niemelä #45 mahtaa tehdä ensi vuonna?
 
Viimeksi muokattu:

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös