Pääkallo.fi

C2-poikien SM-sarja - miten käy kaikkien nuorimpien SM-sarjassa?

B
Kooveelle tärkeitä pisteitä Oulusta, miten käy?

Kumpi vie jumbopelin Nibacos vai Indians, pystyykö Indians päästää alle 10maalia tai olematta vaihtamatta maalivahtia?

PSS Classic 2 vs 3 kummalle pisteet?

Itse veikkaan
OLS 8 - KV 5
Indians 8 - Nibacos 11
PSS 10 - Classic 7
PSS 12 - Nibacos 6
Merikoski 8 - KV 7 ja.
 
A-lohko jatkuu jo tänään kun Masku/Wirmo tanssii kaksinumeroiset FBC Turun kustannuksella. Pirkat - LaSB on tasaisempi, mutta arvelisin vieraiden olevan vahvemmilla. YPA kohtaa Oilersin ja tämä on etukäteen ajatellen lohkon tasaisin peli viikonlopun osalta. Olisikohan vieraat pari maalia parempia?

Inkkareiden C1 pelaa sunnuntaina, joten lauantaina C2 saattaa esiintyä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Nibacosia vastaan. Eiköhän tässä pelissä nähdä maalikarkelot, jotka päättyvät kotijoukkueen eduksi.
Porvoossa Classic haastaa PSS:n lauantaina ja sunnuntaina on Nibacosin vuoro yrittää. Molemmat vierailijat saavat lähteä tappio niskassa kotimatkalle. KooVee käy Oulussa, jossa lauantaina vastassa OLS ja sunnuntaina Merikoski. Pisteet tulee olemaan tiukassa, mutta ei mikään mahdottomuus, että voittavat jommankumman pelin.
 
Ainakin se että indians ei kuulu todellakaan sm-sarjaan.
Merikoski - FBT Karhut todella tiukka vääntö ja Karhut pysyy kovatemposessa pelissä mukana vaikka on niin vähän pelaajia.
KV:lta hieno nousu PSS vastaan.
Indiansilla määrittelee päivän kokoonpano todella paljon. Saavat yhden kovan kentällisen -03:sta, mutta tänään oli pelit päällekkäin.
 
Indiansilla määrittelee päivän kokoonpano todella paljon. Saavat yhden kovan kentällisen -03:sta, mutta tänään oli pelit päällekkäin.
Tuo on totta, että kyseiset kolme pelaajaa antavat Indiansille voiton mahdollisuuden. Nopealla tsekkauksella parivaljakko Roimela-Jäppinen on mukana ollessaan tehnyt yli puolet joukkueen maaleista. Kun olivat poissa joukkue sai aikaan vain kuusi maalia kahteen peliin. Ongelma on onneton puolustus, kun B-lohkon täyden ajan peleissä on omissa soinut viiteen peliin 63 kertaa ja veskareiden torjuntaprosentit on 68 ja 58. Huomioni kiinnitti eilisen Indians-Classic pelin kokoonpano, jossa oli seitsemän 2005 syntynyttä. Toisaalta Indiansin nollavitosten joukkue oli syksyn aluesarjassa vain keskikastia. On mielestäni ymmärrettävää ettei taso voikaan riittää 04-syntyneitten SM-sarjaan. Mutta kokemusta tulee ainakin, vaikka pleijarit voi jo unohtaa.
 
Ainakin se että indians ei kuulu todellakaan sm-sarjaan.
Merikoski - FBT Karhut todella tiukka vääntö ja Karhut pysyy kovatemposessa pelissä mukana vaikka on niin vähän pelaajia.
KV:lta hieno nousu PSS vastaan.
Merikoski - Karhut oli tosiaan vauhdikasta peliä. Uskon Karhujen pystyvän haastamaan muut joukkueet playoff- paikasta. Merikoski on ollut vahva ja tuolla pelillä ottaa paikkansa b-lohkossa kahden parhaan joukosta.
KooVee puolusti tasaisen hyvin PSS vastaan ja iski vastahyökkäyksistä. PSS pelasi ihan hyvin, mutta kolmannen erän helpot virheet maksoivat lopulta voiton. KooVeelle iso hatunnosto sekä voitosta, että sarjan laadukkaimmasta striimistä!

A-lohkon pelejä en katsonut, mutta tilastojen valossa siellä pelattiin muutama tiukka peli. ErVi - Oilers taitaa olla ensimmäinen peli, joka tällä kaudella on ratkaistu rankkareiden kautta?
 
Karhujen voitto Classicista on mielestäni pienoinen yllätys ja tiivistää mukavasti kamppailua playoff-paikoista. Varsinainen pommi on Indiansin voitto OLS:sta. Inkkareitten voiton takeena ollut voimakolmikko nollakolmosista teki 6+2, muu joukkue yhteensä 4+5. Ilman kolmikkoa olisi tulos hyvin todennäköisesti ollut toinen. Kuitenkin hyvä juttu, että B-lohko tiivistyy!
 
Nyt kun tässä on puhuttu Indiansin pelaajista että on vain Jäppinen, Forss, Roimela. Mites tuo FBC Turku?
Verneri Tuononen 16+1, Oliver Rokala 0+16 ja Emil Dahl 12+5 muu joukkue 6+5
 
Kyllä on FBC Turun peli vaikean näköistä sen mitä tänään streamista katsoin LASB peliä (takkiin 3-16). Joukkueet kohtaavatkin seuraavan kerran heti kohta hollolassa.
Nyt kun tässä on puhuttu Indiansin pelaajista että on vain Jäppinen, Forss, Roimela. Mites tuo FBC Turku?
Verneri Tuononen 16+1, Oliver Rokala 0+16 ja Emil Dahl 12+5 muu joukkue 6+5
Mikä näitä kahta yhden ketjun joukkuetta yhdistää?
No ainakin se, että viihtyvät tuolla sarjataulukon loppupäässä.
 
Viimeksi muokattu:
A-lohkossa alkaa olla jo aika selvät sävelet kevään pleijareita kohti. A-lohkon tasoerot tuntuisi olevan suuremmat, kärki ehkä kovempi ja peräpää taasen heikompi.

1.Ervi
2.Masku/Wirmo
3-4. Lasb ja Oilers

B-lohkossa on mielenkiintoisempi tilanne, siellä alkaa OLS olla selvillä vesillä kevättä kohti ja lähellä lohkovoittoa.

Tulossa kyllä tosi mielenkiintoiset pleijarit jo puolivälierävaiheessa, koska ikäluokka on niin tasainen. Jos mestaria pitäisi lähteä veikkaamaan tässä vaiheessa sanoisin EräViikingit.
 
B-lohkossa mielestäni yleisesti ottaen tosi hyvä taso ainakin ykkösmaalivahtien osalta. Karhujen Lepistö ja Merikosken Karjalainen varmaan tärkeimmät joukkueilleen. Myös Siiranen, Ilomäki, Vaalto, Johansson hyviä.
 
Mites maalivahdit? Sekä A-lohkossa että B-lohkossa.
Myös A-lohkossa on useita hyviä maalivahteja! Kärjessä/kärjen tuntumassa lohkon kaksi parasta eli ErVin #1 sekä Steelersin #24 sekä molemmat Masku/Wirmon maalivahdit.
Tilastojen (jotka eivät valehtele ikinä :)) valossa pari huippuveskaria on hieman alisuorittanut. Nämä ovat LaSB:n #41 sekä Oilersin #35, jotka varmasti vielä nostavat tasoaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.