C2-poikien SM-sarja - miten käy kaikkien nuorimpien SM-sarjassa?

Tämä vain alleviivaa sitä, että osa joukkueista tekee tuloksen laajemmalla rintamalla kuin toiset. Tiettyjen joukkueiden välillä on isot erot siinä vaiheessa kun kokoonpanosta poistetaan vaikka paras maalintekijä sekä syöttäjä. Näin saattaa ihan hyvin tapahtua loukkien tai sairastumisien takia. Lajissa ei ole oikeaa tai väärää tapaa voittaa eli en nyt tarkoita, että jokaiseen maaliin pitää löytyä eri maalintekijä. Itse pidän kuitenkin enemmän siitä, että tulosta syntyy kaikkien ketjujen toimesta.
En ole tehnyt mitään tieteellisesti pätevää tutkimusta, mutta esim. Merikoskella on useampi nimi pisteillä kuin esim. OLS:illa. Kun PSS ja OLS pelasivat vastakkain, molemmilla 7 heppua pisteillä. OLS 12 pelaajaa pisteillä, Merikoskella 8 keskinäisessä ottelussa. ErVin ja Lasbin kamppailussa Lasbilla 11 pisteillä, ErVillä 7. Masku vs. ErVi: ErVillä pisteillä 12, Maskulla 2.

Mutta oikeasti, merkitseekö tämä mitään. Kaikenlainen nippelitieto vaan kiinnostaa. :D

Tätähän voisi jatkaa katsomalla kenttien, pakkien jne. tekemät maalit. Kuka antaa syötöt, jotka johtaa maaliin... ;)
 
B
Kooveelle tärkeitä pisteitä Oulusta, miten käy?

Kumpi vie jumbopelin Nibacos vai Indians, pystyykö Indians päästää alle 10maalia tai olematta vaihtamatta maalivahtia?

PSS Classic 2 vs 3 kummalle pisteet?

Itse veikkaan
OLS 8 - KV 5
Indians 8 - Nibacos 11
PSS 10 - Classic 7
PSS 12 - Nibacos 6
Merikoski 8 - KV 7 ja.
 
A-lohko jatkuu jo tänään kun Masku/Wirmo tanssii kaksinumeroiset FBC Turun kustannuksella. Pirkat - LaSB on tasaisempi, mutta arvelisin vieraiden olevan vahvemmilla. YPA kohtaa Oilersin ja tämä on etukäteen ajatellen lohkon tasaisin peli viikonlopun osalta. Olisikohan vieraat pari maalia parempia?

Inkkareiden C1 pelaa sunnuntaina, joten lauantaina C2 saattaa esiintyä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Nibacosia vastaan. Eiköhän tässä pelissä nähdä maalikarkelot, jotka päättyvät kotijoukkueen eduksi.
Porvoossa Classic haastaa PSS:n lauantaina ja sunnuntaina on Nibacosin vuoro yrittää. Molemmat vierailijat saavat lähteä tappio niskassa kotimatkalle. KooVee käy Oulussa, jossa lauantaina vastassa OLS ja sunnuntaina Merikoski. Pisteet tulee olemaan tiukassa, mutta ei mikään mahdottomuus, että voittavat jommankumman pelin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.