Pääkallo.fi

COVID-19 vaikutus salibandykentille

Viestejä
199
Juu, mutta nyt oli puhe joukkueista, joissa pelaajat itse maksavat pelaamisesta. Näille korona on kuitenkin paljon pienempi paha kuin niille joukkueilla, joissa ei tarvitse pelaamisesta maksaa tai jopa maksetaan jotain pelaamisesta.
Joo tottakai luulisi että jos jo normikausimaksun on saanut maksettua niin lisäkulutkin hoituu, mutta asettaa toki vaikeaan tilanteeseen seurat koska pelaajilta ei periaatteessa voi maksuja enää vaatia jos soppari on loppunut huhtikuulle ja soppariin kuuluva maksu on suoritettu. Toki ongelmia ei tule jos pelaajat eivät tästä valita mutta kunhan spekuloin.
 
Viestejä
15
Pelaaminenhan on kivaa, mutta voiko aikuisten säbäpelit ja pelailutreenit todellakin laittaa alkamaan esim. pääkaupunkiseudulla ennen 31.1.2021?
 
Viestejä
49
Kova itku Uudellamaalla, vaikka missään ei ole väitetty, että siellä pelit olisivat vielä alkamassa. Tällä hetkellä lukee vain, että Etelä-Suomessa sarjat on tauolla.
Toisaalta esimerkiksi Suomisarja jatkuisi 11.1. mutta sielläkin on Etelä-Suomesta joukkueita (koko B-lohko ja C-lohkostakin ainakin Tor ja PSS).

Kiva uutinen että pelit lähtevät käyntiin, tai ainakin yritetään, mutta mielestäni jätti turhan paljon avoimia kysymyksiä ilmoille. Toivottavasti ei myöskään jouduta tilanteeseen, jossa pelit ja treenit saadaan aloitettua ja ensi viikolla tulisikin lisärajoituksia eikä jatkaminen onnistuisikaan.
 
Viestejä
222
Kova itku Uudellamaalla, vaikka missään ei ole väitetty, että siellä pelit olisivat vielä alkamassa. Tällä hetkellä lukee vain, että Etelä-Suomessa sarjat on tauolla.
Juu ei tarvitse pelätä että pk-seudulla pelataan tammikuussa. Enkä usko että muuallakaan välttämättä jos koronatilanne ei merkittävästi parane tai pahenee pk-seudulla uudestaan.

Kunhan nyt treenit jossain muodossa lähtisi pyörimään kaikkialla. Ei liitto sellaista tilannetta halua käsiinsä että vaikka joku joukkue on pelannut maaliskuussa 17 peliä ja joku pk-seudun jengi 8. Kyllä nuo valtakunnalliset pitäisi saada aika tasaisesti menemään.
 
Viestejä
837
No tasanhan nuo nyt ei mene mutta varmaan tasoittaa tilannetta jos saa tuntumaa hetken hakea.

Ja oli tuossa nyt juhlapyhiäkin. Varmasti ollut kaikilla breikkejä.
Jos junnusarjoista puhutte niin eipä näillä isosti ole lopulta väliäkään - kunhan kaikki saataisiin pidettyä lajissa mukana tauoista huolimatta lienee se pääjuttu. Harjoituksia, eriä ja pelejä tulee varmasti riittävästi jatkossa.

Ainakin lahdessa, missä itse vaikutan, ja jossa harjoittelu periaatteessa sallittua lähes normaalisti leviämisvaiheesta huolimatta, pidettiin taukoa saliharjoittelusta osan joulukuusta. Aika vaikea motivoida ainakin junnuja jos/kun ei ole tietoa jatkuuko pelit tammi-, helmi- vai syyskuussa. Nyt kun näyttää että sarjat jatkuvat, kun nyt jatkuvat, toukokuun loppuun niin pieni breikki joulun tienoilla ei ole olleenkaan hassumpi. Tässä on vielä lähes 6kk kautta jäljellä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös