Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
1,004
Siirtolistalta bongattu LNM:n tulleita siirtoja jo julkistettujen lisäksi:
Ville Turula, OLS
Joona Alatorvinen, Merikoski
Niko Latvakoski, KoskRi
Ari Pyykkönen, TyPS
 
Viestejä
94
FBC Turku päivittänyt pelaajalistansa nettiin. Aika kapoiselta näyttää. 11 hyökkääjää ja 7 puolustajaa, josta tosin puuttuu vielä Eero Säylä TPS:stä (siirto löytyy liiton sivuilta). Markus Järvisen lähtö on jo ilmoitettu, mutta missä ovat mm. Sami Tuominen, Aleksi Lahti, Joakim Ervast, Mikko Stenfors, Eemeli Peltonen, Santeri Urponen, Oskari Laaksonen, jne.
 
Viestejä
204
Tätä Loviisan julkistusta oli jo odoteltukin. Ei näköjään valmentajaa saatu vieläkään, vähän aavistelen että pelaajavalmentaja systeemi ei kovin pitkälle kevääseen vie. Viime kaudella pelaamisesta jo paistoi ajoittain kurittomuus ja esimerkiksi ylivoima oli luokatonta. Vielä iso liuta lähtijöitä, joten odotan Loviisan olevan vain keskikastin pumppu ensi kaudella.
 
Viestejä
1
Pikkulinnut laulaa, että Ere Laitimo on muuttamassa Turkuun. Meneekö fbc Turkuun?
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reaktiot: sjm
Viestejä
712
Tampereella ainakin top10 tason pelaajakin voi päästä maajoukkueeseen viime kauden perusteella ja kisoihin. Varmaan H Johanssonkin olisi päässyt eli siellä hyvä tilanne pelata. Harvassa muussa kaupungissa voi sanoa vaikka noin olen top10 tai top11 ja silti maajoukkuetasoa.
 
Viestejä
712
Samalla ehkä Kooveelle kritiikkiä, ettei ole pystynyt hyödyntää esim. viime kaudella tuota tilannetta ja kilpailemaan näistä pelaajista tai mitä hyviä olisi ehkä jäänyt yli plus Tampereen sijainti hyvä myös houkutella pelaajia. Toivotetaan onnea heille tulevaan kuitenkin.
 
Viestejä
81
Pelaajavalmentaja Sami Aalto? 🤔
Huhut kertovat Samin ottaneen homman niin sanotusti hallintaan ja joukkueen sisällä vallitsee rennon luottavainen ilmapiiri omaan tekemiseen. Myös saunailtoja on järjestetty ahkerasti joten en epäile hetkeäkään etteikö TOR kamppailisi tänäkin vuonna sarjan kärkisijoituksista.
 
Viestejä
712
Noissa Josba rekryissa huomaa eron jalkapalloon sillä ainakin Kpv kai todennut että liigastatus monelle tärkeämpi, kuin vaikka isompi palkkio divarissa. Varsinkin Kasper Tähkä vielä aika kaukaa sinne meni. Sillä varmaan mummo nostettiin esille eli sukua siellä. Eli se yksi syy voinut olla. En tiedä onko opiskelu tai armeija myös?
 
Viestejä
1,897
On siellä kaksikin Tähkää siirtynyt Josbaan, pikkuveli peesissä, siirtolistalla näkyy. Ja eiköhän se isäkin ala näkymään katukuvassa.
 
Viestejä
712
Ainakin Perttu Puska twitterissä jossain kohtaa kovasti Tähkiä kehui eli varmasti Tähkien tulon jälkeen ainakin joidenkin pelaajien kohdalla kotona soi varmasti Leevi and the Leavings - Pohjois-Karjala kappale ellei siellä jo olla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös