Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
69
#85
FBC Turku päivittänyt pelaajalistansa nettiin. Aika kapoiselta näyttää. 11 hyökkääjää ja 7 puolustajaa, josta tosin puuttuu vielä Eero Säylä TPS:stä (siirto löytyy liiton sivuilta). Markus Järvisen lähtö on jo ilmoitettu, mutta missä ovat mm. Sami Tuominen, Aleksi Lahti, Joakim Ervast, Mikko Stenfors, Eemeli Peltonen, Santeri Urponen, Oskari Laaksonen, jne.
 
#88
Tätä Loviisan julkistusta oli jo odoteltukin. Ei näköjään valmentajaa saatu vieläkään, vähän aavistelen että pelaajavalmentaja systeemi ei kovin pitkälle kevääseen vie. Viime kaudella pelaamisesta jo paistoi ajoittain kurittomuus ja esimerkiksi ylivoima oli luokatonta. Vielä iso liuta lähtijöitä, joten odotan Loviisan olevan vain keskikastin pumppu ensi kaudella.
 
Viestejä
712
#91
Tampereella ainakin top10 tason pelaajakin voi päästä maajoukkueeseen viime kauden perusteella ja kisoihin. Varmaan H Johanssonkin olisi päässyt eli siellä hyvä tilanne pelata. Harvassa muussa kaupungissa voi sanoa vaikka noin olen top10 tai top11 ja silti maajoukkuetasoa.
 
Viestejä
712
#92
Samalla ehkä Kooveelle kritiikkiä, ettei ole pystynyt hyödyntää esim. viime kaudella tuota tilannetta ja kilpailemaan näistä pelaajista tai mitä hyviä olisi ehkä jäänyt yli plus Tampereen sijainti hyvä myös houkutella pelaajia. Toivotetaan onnea heille tulevaan kuitenkin.
 
Viestejä
712
#95
Noissa Josba rekryissa huomaa eron jalkapalloon sillä ainakin Kpv kai todennut että liigastatus monelle tärkeämpi, kuin vaikka isompi palkkio divarissa. Varsinkin Kasper Tähkä vielä aika kaukaa sinne meni. Sillä varmaan mummo nostettiin esille eli sukua siellä. Eli se yksi syy voinut olla. En tiedä onko opiskelu tai armeija myös?
 
Viestejä
712
#98
Ainakin Perttu Puska twitterissä jossain kohtaa kovasti Tähkiä kehui eli varmasti Tähkien tulon jälkeen ainakin joidenkin pelaajien kohdalla kotona soi varmasti Leevi and the Leavings - Pohjois-Karjala kappale ellei siellä jo olla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.