Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

#42
Pidän pelaajan arvosta ja joukkueet toukokuun alusta treenaavat. Tähkä myöhästyy nyt. Jos tulisi vielä pelaaja Tähkän jälkeen se vielä enemmän myöhästyisi. Joukkueet hitsautuu yhteen, jos tulet myöhään jäätkö ulkopuoliseksi siinä. Pelaajan arvossa pitäisi ainakin Tähkän aikaan päästä mukaan, jos joku tulisi vielä.
Tuskin divariseurassa kovin monta lenkkiä on vielä juostu.
 
Viestejä
36
#50
Loviisan paikallisesta bongattu Iiro Liede, Matias Palm ja Sami Aalto= comebäck. Myös Tiikereiden viime kauden kassari Ahtiainen nähty tiskillä aistimassa tunnelmaa.. Huhujen mukaan toorilla vajaa 20 äijää rosteriassa kera uuden valmentajan.. Julkistusta odotellessa
 
#60
Mielenkiintoista olis tietää tapauksen taustoja Kainulaisen suusta esimerkiksi. Tuskin kuitenkaan julkisuuteen asioita avataan.

Tuon tason pelaaja varaa päästää pois niin jotain kismaa on oltava. Laine ja entinen koutsikin lähtivät niin luulisi pöydän olevan puhdas niin sanotusti?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.