Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

Säbantteri

Veikkaan, että tammikuussa alkaa pelaajia virtaamaan Sveitsistä Suomeen, jos pelit Sveitsissä jatkuu ilman yleisöä tai varsinkin jos ei jatku ollenkaan. Mannisen päätös perustui pääkallon haastattelun perusteella kaukalon ulkopuolisiin seikkoihin ja Savoset, Pylsyt ym. pelannevat Sveitsissä kunnes seura ilmoittaa ettei heillä ole varaa maksaa sovittuja palkkioita. Holopaisen Seinäjoen reissu on aika mielenkiintoinen kun joutuu/joutui olemaan karanteenissa sen pari viikkoa ennen pelejä. On varmaan sitten tullut Suomeen joka tapauksessa ja karanteenit on jo lusittu. Siis jos sopimus tosiaan on vain parin pelin mittainen.

Syy on ilmeisesti se, että SPV:llä on se kolme liigapeliä ensi viikolla. Seuraava vasta 21.11. Odottavat ilmeisesti, että Sveitsistä tulee siihen mennessä vahvistus, mikä pelien kohtalo on kuunvaihteen jälkeen. Jos ja kun pelit ei siellä jatku, jatkuu myös sopimus täällä siihen asti kunnes pelit on siellä tauolla.
 
Viestejä
297
Se tässä pelottaa mitä tekee Savonen, Pylsy jos koronat jatkuu? Savonen ei osoitetta vaihda, mut Pylsy kyssärl.
 
Viestejä
88
Happeen talous ei taida olla parhaimmasta päästä, jos ajattelee esim. Pylsyn värväystä. Toisaalta on muistettava Pylsyn ja GM Kaukon läheiset välit. Muistaakseni ovat kummisetiä toistensa lapsille.

Huomenna julkistettaneen Mannisen sopimus, joka on kyllä tärkeä toteutuessaan. Paljon on Happeella sairastuvalla väkeä. Laasosen jalkavamma näytti tilanteessa vaarattomalta, mutta juuri silloin monesti tulee jalan pikku tökkäsystä pahaa jälkeä.

Olisi kyllä huikea juttu, jos Hirviteatterissa voisi nähdä Kotilaisen, Pylsyn ja Mannisen ketjun. Melkoinen päiväuni Happee-faneille.
 
Viestejä
218
Happeen talous ei taida olla parhaimmasta päästä, jos ajattelee esim. Pylsyn värväystä. Toisaalta on muistettava Pylsyn ja GM Kaukon läheiset välit. Muistaakseni ovat kummisetiä toistensa lapsille.

Käsittääkseni Pylsy treenasi mm. viime kesänä Happeen kanssa Suomessa ollessaan, joten jos ei rahallisesti parempaa tarjousta saa muualta niin voisi kuvitella että Happee on Suomessa aika korkealla listallaan. Paluu tullee kuitenkin ajankohtaiseksi vasta kun sarjat Sveitsissä suljetaan koko loppukauden ajaksi.

Mannisen myötä Happeen oikeassa laidassa alkaa olla mukavasti leveyttä, kun siellä on jo valmiiksi Laasonen, Bolliger ja Siekkinen kärkiketjuissa pelanneista, sekä Taimisto ym kolmosketjun miehet. Kaikkien ollessa kunnossa Happee saa nyt ihan kilpailukykyiset kolme kenttää kasaan, alkukaudesta kolmoskenttä on käynyt kentällä lähinnä selviytymässä.
 
Viestejä
8,104
Rupee nää jaot oleen tosi huonot jos tää kaksikko menee Classiciin.....

Pelottaa ajatellakin mitä Classicin nykyiselle pistekeskiarvolle kävisi näiden kahden vahvistuksen myötä :eek:
 

Jussi Koivunen

Nyt uskallan kommentoida, kun kokoonpano lyöty julki, eli kyllä. Viitakoski tänään "ylimääräisenä hyökkääjänä" Näätien edarin mukana. Suomisarjassa pelannut eilen ja toissapäivänä, joten ainakin tuntumaa alla, noissa matseissa 3+3 ja aikalailla tehnyt mitä haluaa, joten pelihalua löytyy.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
507
Viitakoski kentällä.

edit: olipas tyhjä postaus 😃
Ihan hyvä liikehän sillä pojalla tosiaan on. Varmaan tulee painamaan aika paljon pisteitä loppukaudella. Liponen siirrettiin kakkosen laidasta kolmosen keskelle ja Valtteri kakkosen laitaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös