Pääkallo.fi

Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

Viestejä
1,344
Yleisö minua huolettaa eniten. Siitä oli todella surullinen esimerkki, kun LASB maksoi liput ja ruoat kaikille ja silti katsojamäärä oli mitä oli.

Lienee rehellistä tunnustaa että Lahti ei ole perinteinen sählykaupunki.

Koripallo, lätkä ja futis on päälimmäisenä.

Hienoja lajeja kaikki.

Mutta, jonain päivänä, Lahti voi sitä olla. Ja sitä kohti.
 
Viestejä
46
Palataas aiheeseen…

Ville Ranki Steelersistä Lasbiin!
Todella harvoja stele-pelejä katsoneena, onko vahvistus? Toki Lasbin puolustus on todella ohut tällähetkellä, mutta itse toivoisin että sinne alettaisiin ihan kunnolla ajamaan junnuja sisään. Esim Suutari sekä Karkulowski. Molemmilla potentiaalia mutta eivät ole saaneet kunnon näytönpaikkoja vielä liigatasolla.
 
Viestejä
238
Happee julkaisee huomenna uuden maalivahdin sopimuksen.
Täälläkin jo aiemmin huhuttu Pietari Jääskeläinen taitaa olla tuo veskari.
Aiemmin viikolla Miko Hassinen kertoi lähtevänsä opiskelemaan Hollantiin ja sen vuoksi sählyn pelaaminen jää ainakin toistaiseksi tauolle.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Viestejä
271
Kotilainen olisi aikamonen riskihankinta Oilerssilta. R. Kainulainen osaltaan aika vahva taitelija ja joukkueessa. Mahtuuko toista samanlaista. Uskoisin nostavan toistensa tasoa todella paljon tai vetävän toisia alas. SPV:lla ei taas hirveästi ole vaihtoehtoja vaan joku tähtihankinta pitäisi saada. Veikkaan seuraava osoitetta Kotilaiselle Pohjanmaalle.
 
Viestejä
419
Ketäs -92 syntyneitä F-liigassa on? NHLFinns tilaston mukaan Happee, Oilers, Karhut 2 kpl ja TPS, Tiikerit LaSB ja Krp 1 kpl.
 
Viestejä
7,834
Tuo Peter Kotilainen & Rasmus Kainulainen olisi melkoisen viihdyttävä pari, mutta montakohan kertaa Oilers pelaisi 3-vs-5 peliä viisi minuuttia, kun pojat vähän innostuivat?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös