Pääkallo.fi

Karhut 2021-2022 - Hissiä pysäyttämässä

Onnistuuko Karhut pysäyttämään hissiliikkeen, vai kutsuuko ensi kauden jälkeen jälleen Divari?

  • Suora säilyminen tietenkin

    Ääniä: 8 9.5%
  • Joutuu karsintaan, mutta säilyttää paikan sitä kautta

    Ääniä: 30 35.7%
  • Karsintoihin ja siellä kylmää kyytiä

    Ääniä: 14 16.7%
  • Suora putoaminen on karua todellisuutta

    Ääniä: 32 38.1%

  • Äänestäjiä
    84
Viestejä
725
Karhut julkaisi myös tällä viikolla uuden sopimuksen, kun seuran a-junioreissa torjuva maalivahti Patrik Suonpää teki sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Sopimus kattaa myös ensi kauden ja seuraavastakin on optio.

 
Viestejä
725
Karhujen miesten joukkueessa toista kautta apuvalmentajana toimiva Jani Rajala, nousee ensi kaudella päävalmentajan paikalle!

 
Viestejä
725
Fliigassa Karhujen meno näytti paikoitellen jopa oikein hyvältä. Joukkue näytti parhaimmillaan pystyvänsä haastamaan keskikastin joukkueita. Lopulta tie vei kuitenkin karsintoihin, jossa peli oli hyvin erilaista, mihin liigavauhdissa oli totuttu. Karhut ei viiden pelin aikana onnistunut mukautumaan erilaiseen peliin, ja hyvin ja tiiviisti puolustanut Hawks onnistui tyrehdyttämään Karhujen pallollisen pelin. Tästä tuloksena valtaisa pettymys ja hissiliike jatkuu taas.

Ensi kauden osalta varmoja lähtijöitä on ainakin Juuso Ahola, sekä lopettava Tuomas Puisto. Myös päävalmentaja Pekka Nylund väistyy sivuun, kuin myös apuvalmentaja Tino Nieminen. Veikkaisin, että pelaajistosta lähtee joku muukin. Uusista pelaajista ei ole tietoa, mutta eiköhän mahdolliset uudet pelaajat ole joko omista junioreista, alasarjoista tai SalBasta palaavia ex-Karhuja.
 
Viestejä
1,103
Ahola KRP:hen, Vonk voisi myös hyvin olla liigassa vielä ensi kaudella sopivassa jengissä. Muita vahvistuksia liigajengeihin voisi olla Jerkku. Olisikohan muita?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös