Pääkallo.fi

Liigakarsintojen taisteluparina Karhut-ÅIF

Ensi kauden Salibandyliigassa pelaa...

  • Karhut

    Ääniä: 23 46.0%
  • ÅIF?

    Ääniä: 27 54.0%

  • Äänestäjiä
    50
Viestejä
3
oon joskus, mutta onneksi harvemmin,miettinyt että jos oiffilla on maine "ei tartte" treenata, niin mitä tehdään muualla divarijoukkueissa ?
Toisaalta, oiffin nousu olisi mielenkiintoinen suola eteläsuomen säbälle. MIstä riittävä materiaali kaikille, esim junnupuolelta oiffin oma tuotanto ilman sillanpäätä todel la heik ko a, eikä tämä trendi ole kovin vierasta muillekaan divariporukoille, saatikka liigajengeille.
Kuitenkin mielenkiintoinen perjantai-ilta söderkullan areenalla tiedossa
 
Viestejä
191
Toihan on ÅIF:n vahvuus pelaajamarkkinoilla. Treenaaminen ei haittaa muuta elämää, pelaajien arki pyörii töiden ja lasten kautta. Oikeastaan jos tuolla treenattaisiin vaikka saman verran kuin muualla, tuskin olisi Huovinen (se parempi) Herlin, Piippo, Laine yms jaksanut roikkua monia vuosia. Loppujenlopuksi pk-seudulla pääsarjatason pelaajalle on aika monenlaisia vaihtoehtoja, osassa treenataan ja osassa sitten vähemmän. Yksi hyöty tuossa, että pelaaja ei joudu panostamaan, on se että ne eivät taida myöskään vaatia edes kilometrikorvauksia.
Sillanpää ja Tähkä ovat saaneet lisätreeniä muualta junnusarjoista kauden aikana, eli ei kausi ole heillekään ollut ihan munienkaivelua.
 
Viestejä
712
Onnea vaan! Taisi Janne Tähkä olla jo muutama vuosi sitten viemässä perhettä Joensuuhun, jos olisi saanut pestin. Nyt ÅIF hyötyi kun Kasper Tähkä pelasi heillä ei vaikka Josballa. Eli tällainenkin tarina ehkä ratkaisi nousun?
 
Viestejä
27
Onnea Åiffille, voitot 3-1 ei jätä sanansijaa. Åif oli parempi. Hatunnosto Sipooseen ja onhan siellä junnuja C1 ja B junnuihin kasvamassa todella lupaavia poikia. Ja mikä ilahduttavinta, tuntuu että Sipoossa nämämpojat saavat myös peliaikaa!
 
Viestejä
68
Todellakin ÅIF:lle onnittelut! Olivat selkeästi parempi JOUKKUE! Karhut hävisivät lähes kaikessa vastustajalle... yv, av, mv-,puolustus, hyökkäys, valmennus ja varsinkin henkinen puoli.. Pelkällä näennäisellä "pallonhallinnalla" ei pelejä voiteta., tulos ratkaisee. Sanoisin, että Karhujen ainoa tason nostaja (runkosarjasta) oli kapteeni Santanen, todella esimerkillistä pelaamista, (tämän olisi luullut auttavan joukkuetta, mutta jäi vaille apuja) lähes kaikki muut sulivat kuin se lumeen... Porissa on taas pitkä odotus, kun edes on mahdollista nousta liigaan, menee vuosia.
 
Viestejä
27
Onnittelut Åiffille! Tämän kauden divari oli kyllä yllätyksellinen. Jos joku sanoo, että tämä ei ole mielenkiintoinen sarja, niin mikä sitten on? Tasoon en ota kantaa, enkä ennusta tulevaa, koska liigassa kärkipään tekeminen on ihan omalla tasollaan. Åiffilta kuitenkin hieno suoritus: altavastaajana ottelusarjojen voittoon. Tätä voi sanoa joukkueurheilun suolaksi. (Enkä siis ole Åiffin kannattaja, päinvastoin;))
 
Viestejä
214
Itse näen sipoolaisten lähteneen jokaiseen kevään ottelusarjaan haastajan ja jokaisesta kairasivat voiton. Tuurilla ei tuota tehdä!
 
Viestejä
68
Jaa-a. Eikö siellä ole kuitenkin aika hyvin Karhuilla junioritkin pelanneet? En tosin väitä, että samantien nousisivat takaisin, mutta ihan yhtä tyhjän päälle ei pudota kuin esim. SalBa.

Joo, ovat tainneet olla järjestäen sm-sarjoissa ja A junnutkin karsivat sm sarjaan, niukasti ulos. Pelkään, että joukkueessa tulee muutama hyvä A-junnu lähtemään, ja muutamat vanhemmat voivat jopa lopettaa... nuorennusleikkaus tullee varmuudella. Nykyisen rosterin ulkopuolelta, ei ymmärtääkseni montaa divaritason pelaajaa tule täytteeksi omista, veikkaan myös, että ulkopuolelta ei ole hirveästi tunkua Poriin, lisäksi mikä on valmennus ensikaudella...
 
Viestejä
38
Onnittelut sipooseen ja ei muuta kuin etsimään hallia, jossa pelata liigaa ensi kaudella. Myös pelaajamarkkinat kutsuvat tai paluu divariin varmistuu jo ennnen joulua
 
Viestejä
1,458
Onnittelut sipooseen ja ei muuta kuin etsimään hallia, jossa pelata liigaa ensi kaudella. Myös pelaajamarkkinat kutsuvat tai paluu divariin varmistuu jo ennnen joulua
Pitäiskö kesällä myös treenata? Voi muuten tulla itku, kun eräät puhuu ihan aiheellista puhetta tasoeroista :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös