Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

Viestejä
18
Tänään Sillantauksella The Näytönpaikka. Kääntyykö kurssi vai jatkuuko tappioputki. Voitolla yöhön ja vapariin turmion kätilöiden keikalle. Tappio ei taida olla nyt edes vaihtoehto? Ottelun kuminaatiopiste tulee olemaan se kuinka erotuomarit kestävät mr. Sillantauksen käsittelyssä. Pelin paineet, mr. Sillantauksen tulisuus ja paikallispeli tuovat otteluun herkulliset lähtökohdat.
Tappio ei ole vaihtoehto, eihän?

Sudet tulee varmasti haastamaan kotijoukkueen. Luultavasti viikolla Laurila on varmistanut että joukkue on valmistautunut peliin hyvin ja yhtäkään kiveä ei ole jätetty kääntämättä kun etsitty heinolan heikkoja lenkkejä.

Kuuma peli tulossa ja juuri tälläisiä nämä aluesarjojen pelit pitääkin olla.
 
Viestejä
9
Uskon ,että Heinolan miehistö nousee omalle tasolleen tänään ja Sudet kaatuu selkein numeroin.Sen sijaan Pelicans tulee olemaa isoissa ongelmissa Hatsinan taitavaa joukkuetta vastaan.Hyvin todennäköistä,että pisteet jää Mikkeliin.Ja Ponovo jatkaa voiman tapaan suvereenista dominointiaa ja lyö rumat luvut taululle.Näin alku kauden perusteella Voima ja ponovo ovat 2 sarjan kovinta joukkuetta.3-4 sijoista taistelee Hatsina,Pelicans ja sudet ainakin.
 
Viestejä
81
Uskon ,että Heinolan miehistö nousee omalle tasolleen tänään ja Sudet kaatuu selkein numeroin.Sen sijaan Pelicans tulee olemaa isoissa ongelmissa Hatsinan taitavaa joukkuetta vastaan.Hyvin todennäköistä,että pisteet jää Mikkeliin.Ja Ponovo jatkaa voiman tapaan suvereenista dominointiaa ja lyö rumat luvut taululle.Näin alku kauden perusteella Voima ja ponovo ovat 2 sarjan kovinta joukkuetta.3-4 sijoista taistelee Hatsina,Pelicans ja sudet ainakin.
Taidat olla melkoinen hupiveikko? Hehkutat Heinolaa, mollaat susia mutta viiden kärkeen sudet kuitenkin listallasi mahtuvat muttei Heinola? Muihin kommentteihisi puuttumatta.
 
Viestejä
9
Heinola ilman muuta kuuluu myös 3-4 sijoista taisteluun mukaan.Se vaa unohtui listauksesta,mutta ihan divariin noususta en lähtisi puhumaan.Kokeneet pelaajat näkisin enemmin jo ikämies peleissä.
 
Viestejä
1
Yllätyksiä ei ilmeisesti tullut tällä kierroksella?
Heinola oli yllättävän kova susia vastaan. Sillantaus alkaa samaan joukkueesta kaiken irti, mutta onko se jo liian aikaista, kun kausi on vasta alkanut?
Pelicans taisi yllättää hatsinan silmämääräisesti hyvin valmistautuneen joukkueen.
Dynamo oli hyvä, mutta työ ei tuota vielä tulosta.
 
Viestejä
81
Se on taas kierros taputeltu ja on aika ottaa itseään niskasta kiinni. Ensin kuitenkin pienehkö analyysi peleistä.

Voiman ja löysäntemmon kohtaamisessa ei yllättävää.

Heinolalle ansaitusti voitto hienosta pelistä. Sudet erittäin kova ja taitava joukkue tällä kaudella.

Dynamo konttasi Ponovoa vastaan. Odotuksena oli ainakin itselläni tasaisempi ottelu, mutta vieraspeli on aina vieraspeli.

Liekö Hatsinan pojilla ollut saunailta edellisenä päivänä kun hävisivät pelicanssille. Voitto nostaa kuitenkin lahden poikien osakkeita sarjataulukossa ainakin hetkellisesti. Ikonen puuttui kokoonpanosta.

Troopers hallitsi Klubia vastaan viimeisten minuuttien kavennusmaaleja lukuunottamatta.

Seuraavan kierroksen vakioveikkaus:
Pelicans voittaa troopersin kotiedun turvin.
Voima jatkaa voittokulkuaan Susia vastaan.
Kosken Dynamo käy suurinumeroisella ryöstöretkellä Klubia vastaan.
Ponovo voittaa löysäntemmon.
#HANAAnation eli Heinola käy hakemassa selvän voiton Hatsinasta dreamteamillään.
 
Viestejä
16
No kyllä pieni yllätys itselleni oli pelicanssin voitto hatsinasta.Viime kauden jälkeen Pelicans menetti kovia pelimiehiä muualle.Plussaa silti pitää antaa alku kaudesta hyvä joukkue jalalla ja fyysisyyttä saatu lisää kulmatilanteisiin ja maalinteko voimaa on riittävästi tähän sarjaan,varmasti vaikea vastus tällä kaudella monelle joukkueelle.

Kosken Dynamolta odotin enemmän ponovoa vastaan ollut yllättävän huono alkukaudesta.Viime kaudella erittäin hyvin puolustanut joukkue on ottanut omiin maaleja todella paljon.

Troopers oli selkeesti parempi kuin korian klubi.Ilman hyvää maalivahti peliä luvut olisivat olleet todella rumat.Vaikea uskoa,että korian klubi voittaa tässä sarjassa yhtään peliä.

Sudet vs Heinola oli huippu tasokas peli jonka lopulta vei Heinola. Nimivahva Heinola osoitti,että tulee olemaan kärkikahinoissa tällä kaudella.

Voima oli taas ylivoimainen löysätempoa vastaan.Löytyyköhän tästä sarjasta muuta haastajaa kuin ponovo ja Heinola.
 
Hienoa aktivisuutta kommentoinnissa sarjan osalta!
Ei kyllä maaliverkot heilu ihan tuohon tahtiin.
  • Voima oletettavasti vie tämän torstai taiston
  • Perjantaina odotan näkeväni sisuuntuneen Heinolan, Vierumäen hornankattilassa. Maaleja tullaan näkemään reilusti, mutta ei aiemman arvuuttelijan mielenvikaista määrää. Veikkaukseni on 9-4 Sillantauksen unelmapoppoolle!
  • Ponovo painaa tasaisen varmalla suorittamisella 9-1 lukemat taululle Huhtarissa.
  • Hatsina - Pelicans onkin sitten tiukka taisto. Viimekaudella molemmat pelit olivat erittäin tiukkoja ns. maalinpelejä ja niin luultavasti tämäkin. Hatsina on Ikosen verran edellä tässä vaiheessa kautta.
  • Troopers - Klubi pelissä on jo isot pisteet karsintasijoituksia varten jaossa. Veikkaan parin maalin voittoa Trooperssille.

#HANAA #HANAANATION #KAIKKIENAIKOJENKAUSI #DIVARIIN2019 #SILLANTAUKSENUNELMAPOPPOO #HORNANKATTILA
Omat huomiot kierrokselta:
Voima on kova.
Odotin enemmän Heinolalta tässä pelissä. Peli oli erittäin hidastempoinen, ainakin verrattuna kun kävin katsomassa seuraavana päivänä Mikkelissä Hatsinan ja Pelicanssin pelin. Heinola tulee olemaan tällä kaudella vaikeuksissa nopeajalkaisia joukkueita vastaan (esim. Hatsina ja Voima). Esimmäinen voitto ja kolme pistettä kuitenkin lämmittää ja joukkue saa varmasti voimaa seuraaviin peleihin! Erityishuomiona varoitus muille joukkueille, Isokomee Utriainen iski kauden avausmaalinsa!
Kosken Dynamo taas pelasi minun odotuksiini yllättävän tasaisen pelin tuloksellisesti Ponovon kanssa. Joukkueelta lähti iso kasa osaamista viimekauden jälkeen ja oma peli on vielä kehitys vaiheessa, johon nähden vieraissa 8-4 tappio sarjan yhtä ennakkosuosikkia vastaan oli "hyvä" tulos. Tähtihankinta Mahlberg ei ole osoittanut pisteiden valossa vielä juuri mitään kahdessa pelissä, häneltä Dynamo tarvitsee tehoja voittaakseen pelejä.
Hatsina-Pelicans oli tiukka peli, nopeaa ja tilanne rikasta salibandya. Ikonen puuttui -> pisteet Pelicanssille. Hatsinalla oli pelissä äkkiseltään enemmän laadukkaita maalintekopaikkoja ja ylivoimaa, mutta ei osunut. Toisaalta Pelicanssin maalivahtipeli näyttäisi olevan joukkueen laadukkain osa. Arola on myös tässä sarjassa vaikea pideltävä joukkueille.
Troopers otti odotetun voiton Klubista.

#HANAA #HANAANATION #KAIKKIENAIKOJENKAUSI #DIVARIIN2019 #SILLANTAUKSENUNELMAPOPPOO #PELIKEHITTYY #JALKAALIIKKEELLE
 
Viestejä
37
Minä osallistuin kierrokselta kahteen otteluun:

Heinola-Sudet ja Hatsina-pelicans. Tällä otannalla komppaan edeltäjiä eli peli Mikkelissä oli huomattavasti kovatasoisempi kuin Vierumäellä!

Heinolalla ja Susilla ei vain tule riittämään kovempia vastaan, eli Voima, Ponovo, Hatsina ja Pelicans. Peli oli kaikkinensa hidasta eikä kummallakaan joukkueella näyttänyt olevan minkäänlaista pelikuviota pelaamisessaan. Pelaajat ovat huonossa fyysisessä kunnossa.

Mikkelissä Hatsina ja Pelicans puolestaan näyttivät urheilujoukkueilta, tämän johdosta myös pelin nopeus ja vauhti oli ihan toista kuin Vierumäellä. Arola oli taas kentän kuumin pelaaja ja ratkaisi ottelun meille. Paremmalla viimeistelyllä olisi voinut helposti olla kuuden pisteen ilta. Ja tietysti jos Mikko Ikonen olisi ollut pelaamassa niin Hatsina olisi saanut oveluutta ylivoimalleen. Siihen Ikoselta muutama kihautus yv tai tasaviisikko peliin ja täysin uusi peli. Hatsinan junnut olivat hyviä.
 
Viimeksi muokattu:
Ennakko kolmannesta kierroksesta:
18.10. Pelicans SB - Troopers
18.10. Voima - Sudet SB
19.10. Klubi - Kosken Dynamo
20.10. PoNoVo - Löysätempo
20.10. Hatsina - SB Heinola

Pelicans aloittanut kautensa ottaen kaksi voittoa, varsinkin voitto Hatsinasta nosti Pelicanssin odotetuksi playoff joukkueeksi. Peli ei ole vielä täysin tasapainoista ja vastustaja saa myös liikaa paikkoja. Troopers hävisi selvästi kauden avauksen Ponovolle, jonka jälkeen voitti Klubin kotonaan. Troopersin mahdollisuus voittoon tulee Pelicanssin virheistä, paikoista sisään ja kuka tietää, kenties? Realiteetit kuitenkin torstai-ilta. Vieraspeli. 185km. Pisteet jäävät Lahteen jos Pelicans pystyy pelaamaan yhtä raikkaasti kuin Hatsinaa vastaan.

Voima kaksi ottelua, 28 tehtyä maalia vastassa "hidas" Sudet. Susilta löytyy kokemusta jonka avulla saadaan tylsytettyä Voiman junnuilta paras tehokkuus pois, mutta silti peliin täysin varma merkki 1. Tulosvetoon 9-4.

Klubi - Kosken Dynamo molemmat aloittaneet sarjan varmasti kahdella tappiolla. Onnistujia näissä peleissä Klubin leiristä Pönkä, Dynamosta Tuomas Kuru joka tajusi lomailla auringossa, toisin kuin muu Dynamon joukkue joka teki sen salibandy kentällä. Dynamo on paperilla huomattavasti kovempi joukkue, Mahlberg, Nummela, Toitturit... mutta sepä ei tuo ilmaiseksi mitään. Kaukana on viimekaudella nähty sitoutunut, kovaa ja sitkeästi puolustanut joukkue. Kausi on vielä kuitenkin nuori ja nyt vastustajakaan ei edusta sarjan kärkeä. Parit reenit on taas aikaa Lukkarila-Markkola kaksikolla aikaa saada oma pää kuntoon, mutta ei tässäkään ottelussa todennäköisesti tulla näkemään peliä millä Dynamoa voitaisiin kutsua sarjan ennakkosuosikiksi niin kuin eräs paikallislehti taannoin kirjoitti. Odotusarvo on, että Dynamo nappaa kauden ensimmäisen voiton.

Sarjan ennakkosuosikki kaunistelee maalieroaan.

Hatsinan nopeus vastaan Heinolan kokemus. Heinolan tilanne mietityttää, paperilla uskomaton nippu, harjoituspelit mieletöntä ilotulitusta. Sarjan alku vaikean tahmeaa peliä, Löysätempo vei ennakkoon budjetoidut pisteet Sillantauksen jengiltä, mutta kotona pystyttiin kairaamaan tiukasta pelistä Susia vastaan 3 pistettä. Molemmat maalivahdit pelanneet yhdet ottelut, Ojala onnistui omassaan Gröndahlia paremmin. Sillantaus valinnee kuitenkin Gröndahlin maaliin. Ketjut ovat eläneet, joten niihin en ota kantaa. Tehot antaneet odottaa itseään. Hatsina esitti Pelicansia vastaan niin korkeaa ja aktiivista karvausta, että vanhempaa sählykatsojaa ainakin huimasi. Nähtäväksi jää onko Sillantaus kehittänyt jonkun ratkaisun paineenalta lähtöön. Kausi ei tähän otteluun ratkea, mutta veikkaukseni on, että tämän pelin jälkeen Heinola on pisteissä pienellä takamatkalla. Yksilöt voivat kyllä kääntää pelin myös helposti #HANAAJENGI:lle.

#HANAA #HANAANATION #KAIKKIENAIKOJENKAUSI #DIVARIIN2019 #SILLANTAUKSENUNELMAPOPPOO #PELIKEHITTYY #JALKAALIIKKEELLE #PALLOANUOTTAAN
 
Viestejä
9
Täytyy kyllä myöntää,että olin todella kriittinen Pelicans sb hankinnoista ja joukkueesta.Odotin,että joukkue olisi heikentynyt,mutta nyt 2 kierroksen jälkeen nään paljon pontenttiaalia.Alakerta toiminu yllättävän hyvin vaikka sitä kritisoin ennen kauden alkua ja maalivahtipeli sarjan parasta.En usko,että Troopers pystyisi millään haastaa isolla kentällä pelicanssia joten pisteet jää Lahteen.Nyt olisi loistava mahdollisuus antaa nuorille lupaaville puolustajille peli aikaa ja samoin myös hyökkääjille.

Kosken Dynamo ottaa avauspisteet heikosta korian klubista.Veikkaan,et tulee paljon maaleja ja dynamon ykkös nimet Toitturit ja malberg saavat vihdoin pelin kuntoon.

Sb Heinola voittaa hatsinan jos pysty pitämään pelinvauhdin alhaisena ja liikuttamaan pallo.Tulee mielenkiintoinen peli.

Voima tyrmää sudet ylivoimasesti.
 
Viestejä
37
Olipa jännä ottelu lopulta unettavasta alusta huolimatta. Troopers oli eilen hyvä, halusivat voittoa lopulta enemmän, mutta kyllä näillä maalipaikoilla pitää silti kyetä voittamaan salibandyottelu. Arola taas kentän vaarallisin pelaaja ja toiseen hatulliseen helposti paikat. On loistava pelaaja tälle sarjatasolla. Eilen myös ehkä tuli esiin valmennuksen kokemattomuus taktisista nyansseista. Karvauksen osalta olisi pitänyt reagoida aiemmin muutoksella. Samoin pelinavaus olisi tarvinnut selkeitä ohjeita kun meni puuroksi keskialueella. ”Ykköskenttä” meillä ei myöskään toimi, tehoja on saatava irti koneesta. Ja lopun jäähy, näihin hölmöilyihin ei vain ole varaa. Täysin typerä.

Katselin samalla Voima-Sudet ottelua ja maalivahti Susilla oli suorastaan ilmiömäinen. Sudet näytti saavan pari halpaa maalia ja ottelu ratkesi lopulta Voiman jäähyilyyn. Voima näytti painostavan peliä mutta puskivat päin sumppua. Voiman tappio teki sarjalle hyvää, mutta ennen kaikkea varmaan heille itselleen hyvä muistutus.
 
Viestejä
883
Olipa jännä ottelu lopulta unettavasta alusta huolimatta. Troopers oli eilen hyvä, halusivat voittoa lopulta enemmän
Näin itse vain kaksi ensimmäistä erää - omaan silmään ainakin ekassa Troopers oli selkeästi edellä ja ois voinut tehdä hyvällä viimeistelyllä paljon enemmän kuin 3 maalia.
Taisi olla vierailla 3 vs 0 hyökkäyskin johonkin kohtaan erää jonka saivat jotenkin tyrittyä.

Toisessa taas Pelsu vähintään yhtä selkeästi niskanpäällä ja peli heiltä muutenkin paljon aktiivisempaa kuin ekassa. Jotenkin näytti että vieraiden kokenut kaarti olisi vähän alkanut jopa väsyä erän loppua kohden ja tilanteita tuli tilanteiden perään.
 
Viestejä
37
Erittäin jännittävät kierrokset on takana ja sitäkin jännemmät edessä.

Viime kierroksen poiminnat:
-Troopers haki yllätyspisteet Pelsuilta, toki kiitos meidän huolimattoman pelin.
-Suurempi yllätys oli Susien sumpun kestäminen Voiman tulivoimaa vastaan.
-Klubi tarrasi kotiavauksessaan kiinni sarjapaikkaan voittamalla heikohkon dynamon.
-Ponovo juoksutti odotetusti Löysätempon nurin.
-Hatsina venyi jälleen kotonaan ja kotitaika pitää. Sillantauksen taidot ei riitä huippujoukkueen käsittelyyn?

Troopers-Hatsina
Heinola-Voima
Löysätempo-Klubi
Dynamo-Pelicans
Sudet-Ponovo

Troopers jatkaa voittoputkessa vaikka olenkin Hatsinaa kehunut, ensimmäinen vieraspeli menee Mikkeliläisiltä ohitse.

Heinola palaa jälleen takaisin voittojen kantaan vaikka vastassa ennakkosuosikki Voima. Edellinen kohtaaminen cupissa päättyi lähes tyrmäykseen Vierumäellä.

Löysätempo-Klubi, todella iso ottelu molemmille joukkueille. Ihan sama kumpi voittaa, mutta voittaja saa pelata suhteellisen rennosti ensimmäisen kierroksen loppuun. Veikataan Löysää kotiedun turvin.

Dynamo-Pelicans Pelsut ottavat satanolla revanssin cupin tappiolle.

Susien haastavasta kotiluolasta huolimatta Ponovo hakee voiton. Numerot voivat olla tiukat, mutta pelillisesti Ponovo vie satanolla ja alkaa karata jo sarjataulukossa muilta.


Sarjataulukko kierroksen jälkeen
Ponovo 12
Pelicans 9
Troopers 9
Heinola 7
Voima 6
Löysä 6
Sudet 4
Hatsina 4
Klubi 3
Dynamo 0
 
Viestejä
18
Heinola Voima pelin nähnenä ei voi kuin todeta että Heinola oli lapanen. Nyt pitää vain päättää kumpi on enemmän lapanen pelaajat vai Midas itse? Joukkueella ei ole mitään pelitapaa tai jos on niin pelaaajat ei sitä noudata. Lisäksi peli on muutenkin löysäilyä ja neppailua. Haaveet neljän joukkoon nousemisesta voi unohtaa.

#jarruuuu
 
Viestejä
11
Myös Kosken Dynamo alkaa nousemaan omalle tasolleen... Suorastaan ylivoimainen perjantaina pussinokkia vastaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös