Pääkallo.fi

Miesten 4 div. Lohko 24 pohjois-suomi - ennakkosuosikit?

Viestejä
39
Ärjyllä pelit vielä Nallisportissa missä vastassa ensin PartyBoys ja viimeisenä Kanuuna.
Ärjylle taitaa riittää periaatteessa voitto Kanuunasta suoraan nousuun. Silloin oltaisi tasapisteissä Tempon ja Kanuunan kanssa, keskinäisillä ykkönen. Voitto PB:stä olisi plussaa ja varmistaisi ainakin karsintapaikan.

Muttei varmaan kannata unohtaa Lääderiä joka on Temposta vain kahden pisteen päässä ja heillä keskinäinen pelaamatta. Jännää tulee. Jos Lääderi voittaa ja Ärjy häviää molemmat niin Lääderi menee ärjyn ohi.

Uleå voi vaikuttaa kärjen tilanteeseen paljonkin kun sillä on pelit Tempoa ja Kanuunaa vastaan.
 
Viestejä
18
Ilolla katsella Lääderin peliä kuinka jalka liikkuu ja palloa saadaan maaliin tehokkaasti. Vieläkö kun puolustuspeli ja maalivahtipeli olisi tasaista, niin liike riittäisi hyvin ylemmäskin.

Partyboys teki kelpo esityksen molemmissa peleissä. Yhdeksän tehtyä maalia ja Sihvonen syötti, Ihalan teki. Ihala pelastaa Partyboyssit karsintoihin.
 
Viestejä
18
Kaikkiin kotivoitto 4-2 o_O.

Siellä on muutama peli joisa on panosta. Osa taisi liittyä sarjavoittoon ja osa putoamiskarsintaan, mutta vanha ei muista.
 
Viestejä
26
Tässä omat veikkaukset viikonlopulle:
SS Kanuuna - Hirvarit 9-4
FBC PartyBoys - Kainuun Ärjy 5-8
SS Uleå - Tempo 6-6
Hirvarit - Papas III 5-7
Kainuun Ärjy - SS Kanuuna 4-4
PYPS - SS Uleå 4-5
Papas III - FBC PartyBoys 9-6
TyPS II - PYPS 3-6
Tempo - SC Lääderi 4-5
SC Lääderi - TyPS II 7-3
 
Viestejä
18
Laskutikulla laskin että:

SS Kanuuna - Hirvarit (14-2, 35. min)
FBC PartyBoys - Kainuun Ärjy (5-6)
SS Uleå - Tempo (2-6)
Hirvarit - Papas III (7-7)
Kainuun Ärjy - SS Kanuuna (5-4)
PYPS - SS Uleå (4-5)
Papas III - FBC PartyBoys (4-8)
TyPS II - PYPS (4-3)
Tempo - SC Lääderi (8-1)
SC Lääderi - TyPS II (7-5)


Aika vaikea arvioida maalimääriä, koska maalivahti vaikuttaa pari maalia suuntaa jos toiseenkin ja noiden tiukempien pelien kohdalla niillä on merkitystä. Tuomarit vaikuttavat maalin sinne ja toisen tuonne. Tummennettuna tiukat veikkaukset kauden loppusijoituksista. Sarjaa on vielä jäljellä muutamalla joukkueella tämänkin jälkeen. Ykkönen, kakkonen ja kolmas voivat olla miten vaan, mutta nyt näin.

Papas pelaa paineetta: ovat 5. tai 6. Sarjapaikka varma.
Uleån pitää voittaa PyPS, koska Tempolta ja kauden päättävässä Kanuuna pelissä ei pisteitä heru. Toki siellä on vielä Hirvarit joilta saa mahdollisesti 2 pistettä. 5., 6. tai katastrofaalisesti 7.
PyPSin pitäisi saada n. piste varmistaakseen karsintapaikan. 6. tai 7.
PartyB
ois taittaa peistä TyPSin kanssa. 8. tai 9.
Ärjylle riittää kaksi pistettä karsintapaikkaan. Hyvällä tuurilla jopa sarjavoittoon. Tasapisteissä Ärjy menee Tempon edelle ja Kanuuna taas Äryn edelle. 1. 2. tai 3.
Tempon kausi päättyy pirteästi kahteen loistavaan voittoon. Tasapisteissä jää Kanuunan taakse. 2., 3. tai jopa 4. jos häviää Lääderille(?).
Kanuunalla kaikki on omissa käsissä. Pelaako Riku voittavana maalivahtina? 1., 2., tai 3.
Lääderillä ei potku riitä kahden parhaan joukkoon. 3. tai 4.
Hirvari
en loppuohjelma on tiukka ja todennäköisesti joukkue tippuu? 10.
TyPS II kaksi todella tärkeää peliä kun vastassa pyps ja PB, mutta PB:n piristyminen aiheuttaa TyPSin putoamisen alespäin. Tasapisteissä PB menee ohi. 9.
 
Viestejä
2
Jännittävien vaiheiden jälkeen saatiin 2kärkijoukkuetta selville tämän päiväisten pelien tuloksien osalta!vielä ei voi onnitella nousija porukkaa,mutta eiköhän tuo kanuuna mene ykköspallille!
 
Viestejä
39
Jännittävien vaiheiden jälkeen saatiin 2kärkijoukkuetta selville tämän päiväisten pelien tuloksien osalta!vielä ei voi onnitella nousija porukkaa,mutta eiköhän tuo kanuuna mene ykköspallille!
En usko että Kanuuna onnistuu sössimään kahta peliä samalla tavalla kuin pelasivat Hirvarit-pelin kaks ekaa erää.

Kanuunat kolmoseen ja Ärjy karsii. Karsinnoista on vaan pirun vaikeaa päästä läpi...
 
Viestejä
18
FBC PartyBoys kohtaa viimeisellä kierroksella Hirvarit ja TyPS II:n. tulossa mielenkiintoiset pelit sarjapaikkojen kannalta.
 
Viestejä
26
Minkälainen olis teidän All Stars - kentällinen tän kauden osalta?
Ite en vielä saa täysin sitä muodostettuu, mut todennäköisesti Jani Sillanpään (Tempo), Johannes Jääskeläisen (Lääderi) ja Lauri Louhimaan (Hirvarit) siihen laittaisin 🤔
 
Viestejä
26
Ja nousukarsinnat tulee oleen vaikeet, kun eikö vain yksi joukkue jatka 3 divarissa? 🤔 Ressut ja uifk näillä näkymin karsinnoissa säilymisen puolesta ja toisesta 4 div lohkosta SoPa nousun puolesta
 
Viestejä
18
Ja nousukarsinnat tulee oleen vaikeet, kun eikö vain yksi joukkue jatka 3 divarissa? 🤔 Ressut ja uifk näillä näkymin karsinnoissa säilymisen puolesta ja toisesta 4 div lohkosta SoPa nousun puolesta
Lueskelin tuota sarjaohjelmaa ja pelit pelataan tehokkaalla 3*15min. Siinä on iso etu kolmosen jengeille ja tosiaan vain yksi neljästä nousee. Se voi olla nelosen pojille raskasta pelata kaksi peliä tehokkaalla ajalla.

Olisihan se ”kammottavaa” jos SoPa nousisi kolmoseen. Alkaisi turnausmatkoilla olla taas enemmän pituutta, kun pelattais Sodankylässä..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös