Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 43 (19.10.-25.10.)

Viestejä
622
Erittäin hyvä nosto. Alkukauden perusteella on todella monipuolinen ja kypsä pelaaja. Hyvä pelikäsitys ja siihen päälle taito ja uskallus ratkaista tilanteita myös itse.

Mielenkiinnolla seuraan tämän nuoren miehen kehitystä.
 
Viestejä
1,701
OLS hakee pisteet helpohkosti ja sitten voidaan alkaa laskea loppua tälle lajiväen hehkutukselle Jymystä.
Jymy selvisi täyskatastrofilta Tiikereitä vastaan ja nousi pois nollakerhosta. OLS pelissä on edessä taas sellainen pakkovoiton paikka. Nämä on niitä pelejä, joista Jymyn on pakko raapia pisteitä, jos sija 13 kiinnostaa.
 
Viestejä
883
Nyt uskaltaa LASBia onnitella playoff-paikasta. En olisi tuolla hyökkäyskalustolla uskonut. Onneksi kukaan ei lyönyt kanssani tästä vetoa.

Ihmeellisiä aikoja eletään. Oilers meni Cupissa jatkoon ja LASB otti playoff-paikan. Mitäköhän seuraavaksi?
Mites se meni - ei suuret tulot vaan pienet menot. Puolustuksen kautta lasbi pelaa mutta suoraviivaisemmin kuin ennen. Valmentajissa on eroa.
 
Viestejä
622
LASBin peli meni siten kun oletinkin, mutta tuosta Raholan tuloksesta olen yllättynyt. Vielä hyvinkin selkeät lukemat. Happeella nyt kaksi peliä putkeen vain kolme tehtyä maalia peliä kohden, ei ihan sitä rytkettä johon ollaan totuttu. Onnea Nokialle!
 

Epi

Viestejä
2
LASB:n peli ei tänään ollut ehkä ihan samalla tasolla,kuin edelliset. Tulos ratkaisee
Miskan itseluottamus kyllä näkyy katsomoonkin. Tinokin on saanut hyvän sykkeen peliin 💪🏻 Hyvin kyllä paistaa porukan iloisuus ja yhteishenki tekemisen puolesta. Valmennus on saanut joukkueen vaihdelaatikon korjattua, eli se ylivaihdekin löytyy 😀
 
Viestejä
622
Steelersin ensimmäisen erän kolmesta maalista kaksi tuli paineistamalla pakkia Welhojen omassa päädyssä. Siinä Kuopioon pohdittavaa. Maalipaikat kuitenkin Welhoille, mutta Kosonen on tänäänkin maailman paras maalivahti.
 
Viestejä
622
Ei käy kyllä Welhojen veskaria kateeksi - Steelersin ensimmäisen erän kolme maalia tehtiin noin metrin päästä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös