Pääkallo.fi

Miesten F-liigan välieräsarja Classic-Nokian KrP

Finaaleihin menee...

  • Classic

  • Nokian KrP


Results are only viewable after voting.
Viestejä
10
22.3. KrP - Classic
RUUTU URHEILUN HUIPPUHETKET
➡
https://youtu.be/QdQuHjtPtQU
JOPEN CORNERI
➡
https://youtu.be/70h-Q4zN3yA
JANNE KÄHKÖSEN OTTELUKUVAT
➡
22.3.-21. NOKIAN KRP-CLASSIC. (kuvat.fi)
 
Viestejä
61
Kyse oli tietysti vain yhdestä pelistä, mutta sen perusteella Classicin epätasaisuus näyttää vain lisääntyvän. Samin Johansson on uusi maailman paras pelaaja ja Nico Salon entinen. Ykkösketjusta Johansson loisti sekä hyökkäyspäässä että puolustuksessa. Muu kentällinen surffaili siellä täällä. Salinilla ei pallo tarttunut lapaan ja vedot menivät yhtä lukuunottamatta seinille. Kakkonen oli totutun vaisu eikä Sikkisen kolmonenkaan ollut ihan parhaimmillaan. Keskiviikkona tilanne voi olla taas toinen.
 
Viestejä
168
Classiciin peli on niin pahasti sekaisin, että tämä menee KrP:lle.
Ainoastaan Sami Johansson esittää jotakin.Kooärpee heitti noin 3-4 maalia Classicin puolustuksen avulla, toki omaa hyvyyttään, harjoiteltuja juttuja.
Nyt ei enää voikaan hyökätä ihan sikana, ja yhden pakin varassa, varsinkin kun hyökkäys kadottaa pallon melkein joka kerta nykyään.

KrP:llä on täysi sauma iskeä ja mennä loppuotteluun.
Kas kun Classicin pitäisi nyt muuttaa jotakin systeemissään, ja kukaan ei oikein tiedä, mitä.
KrP omi ne vahvuudet, liukasta pallonsiirtelyä, ja Clasu juoksee perässä.
 
Viestejä
1,608
Ei voi kuin ihmetellä sitä että Classic silloin päästi Rantalan menemään, maksaa siitä nyt ihan mukavaa hintaa kun kaveri upottaa familya välierissä
Rantalahan enemmänkin pistettiin menemään kuin päästettiin menemään. Ei sopinut aina edes pelaamaan ja homma meni kiukutteluksi. Ja Rantalahan ei ollut Classicissakaan millään verkkarisopimuksella.
 
Viestejä
53
Aiemmin mainittu Classicin ykkösketju jäi täysin näätien ykkösvitjan jalkoihin eilen. Kuitunen muutti jopa peluutusta ettei Salon ketjulla tarvisi pelata KrP:n ykköstä vastaan.
 
Viestejä
89
En kovin tarkasti ehtinyt seuraamaan eilistä peliä, mutta oliko Piha viltissä suurimman osan pelistä? Jos oli, niin oliko tähän joku erityinen syy? Lopussa pääsi kyllä kentälle.
 
Viestejä
125
En kovin tarkasti ehtinyt seuraamaan eilistä peliä, mutta oliko Piha viltissä suurimman osan pelistä? Jos oli, niin oliko tähän joku erityinen syy? Lopussa pääsi kyllä kentälle.

Oli viltissä koko pelin lukuunottamatta lopun 6 vs 5. Ei tietääkseni ole kerrottu syytä miksei ole normaalisti pelillä. Ensimmäisessä välierässä ei ollut edes kokoonpanossa.
 
Viestejä
296
Niin tilanteen vaihtelee...eka pelissä ei edes huomannut et H.Johansson edes oli koko pelissä. Classicin ykkönen ihan unessa tokassa. Tilanne 1- 1, ei vielä kannata finuun menijää miettiä. Ja vielä korostan maalivahti peliä, krpeellä parempaa. Toriseva ollut heikko jo pisempään, antaisin mahikset Sillanpäälle.
 
Viestejä
16
Hämmästyttää kommentointien vaisuus/vähyys tässä otteluparissa, ei näytä herättävän suurempia intohimoja! Ainakaan
vielä,,,. Mistä johtunee?
Miten vaan, mutta todellakin hienoa seurata Rantalan pojan tekosia,, "haluan olla maailman paras", matka on hyvässä
kiidossa, isot onnittelut sinulle!
Classic saattaa todellakin olla todellisissa ongelmissa, meno on kuin Suomen miehillä hiihtokisoissa suoritus on väkinäistä
puurtamista, ilo ja herkkyys puuttuu. Syyksi epäilen ylitreenaamista, ylikuntoa. Munaravia on menty ja kovaa.
Näkyy osalla pelaajia alisuorittamisena. Pallo ei tottele, pää ei pelaa, liike on väkinäistä. Vastustaja on nyt tarpeeksi kova
niin joukkueen suorituskyky tulee näkyväksi. Odotan mielenkiinnolla valmentajien reaktioita, kuinka kasata voittavat
ketjut, millä taktiikalla pärjätä seuraavissa otteluissa, nöyryyttä vois miettiä aluksi!
 
Viestejä
135
Itse en ainakaan jaksa jokapäivä kirjoitella, kun tyylini on vähän pidempi ja saan tätä kirjoittelua muutenkin ihan tarpeeksi tehdä. Monologitkaan eivät sinällään ole tarkoitukseni, vaan haluaisin itse enemmänkin analyyttisempaa ja rakentavaa dialogia hyvine perusteluineen. Monesti näissä keskusteluissa on aika monilla tunteet liian vahvasti mukana ja se näkyy sisällön heikkoutena.

Eilisestä pelistä sen verran omia näkemyksiä, että parempi voitti ja tällä kertaa se oli KRP. Ensimmäisen minuutin-puolentoista aikana Classicin 1. ketju avasi terävästi ja pari kohtuullisen hyvää maalipaikkaakin oli, mutta Tuomaala oli KRP:n maalilla mies paikallaan. Tämän jälkeen ottelun tahtipuikko siirtyi selvästi KRP:lle, joka iskikin sitten paikoistaan hyvin ja tehokkaasti. Classicin oman pelin huonous oli näissä vähän apuna ja jotenkin vaikutti siltä, ettei pomputkaan olleet ainakaan tuossa pelin alkupuolella Classicille suotuisia. Mitään KRP:lta pois ottamatta, niin 1. erä oli Classicilta huonosti organisoitua peliä ja KRP iski hienosti nopeilla vastaan.

2. Erän alkupuolella Jönssi Johansson pääsi iskemään taas kääntöpelillä pari kertaa nopeasti ja tehokkaasti. Peli olikin tuossa vaiheessa sitten jo 5-0. Toisessa maalissa näistä oli hieman laittoman takakarvan makua, kun Mattila riisti pallon Sami Johannonilta, mutta nämä tilanteet kääntyvät nopeasti ja vastaavia meni läpi molemmin puolin. Erän edetessä Classic pääsi myös paremmin peliin mukaan ja paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin, mutta tällä kertaa ei vain uponnut.

3. Erässä Classic ottikin sitten jo aika selvästi otteen pelistä ja varsinkin pelatessaan viimeiset vajaat 7 minuuttia ilman maalivahtia, oli pelin painopiste Näätien puolustuspäässä. Pari kavennusmaaliakin tuli, mutta pelin viimeinen niitti oli Liposen puolittaisesta läpiajosta syntynyt KRP:n 7. maali.

Classicin 1. kenttä oli pelin alkupuolen aivan yössä ja puolustuspää vuosi sellaiseen tahtiin, ettei ole ihan hetkeen nähty. Viime vuoden playoffeissa oli vastaava tilanne yhdessä pelissä Happeeta vastaan ja silloin 1. kentän hyökkääjien toteutuneet saldot olivat -3 luokkaa. Eilisessä pelissä saldo oli pahimmillaan -5 KRP:n ykköstä vastaan. Lopussa tilanne taisikin tasottua niin paljon, että kenttä jäi pakkaselleen "vain" -1 asteen verran.

Mitä Classicin 1.kentän onnistujiin tulee, niin kovista tehoista huolimatta Sami Johanssonin peli ei ainakaan omasta mielestäni sujunut mitenkään erityisen hyvin. Hukattuja maalipaikkoja oli tehoihin nähden vielä huomattavan paljon enemmän... Itse odotan ainakin mielenkiinnolla sitä, kun ko. kentän peli ja miehen vedot alkavat oikeasti kunnolla uppoamaan... Itse näksin, että koko 1. kentän peli meni varsinkin pelin alkupuolen aika pahasti mönkään ja paljon on varaa parantaa.

KRP:n taktiikka toimi eilen hienosti ja nopeat käännöt onnistuivat varsinkin tuolta 1. kentältä tehokkaasti. Paikkoja lisämaaleihinkin olisi ollut enemmänkin, joten ei heidänkään päivänsä ihan täydellinen ollut.

Raholan kotiluolan merkitystä ei myöskään kannata väheksyä, sillä se on aina tiedetty hankalaksi paikaksi kaikille vastustajille. Mikäli KRP onnistuisi yhden pelin Classicilta tämän kotisalissa viemään, niin sitten sarja voikin mennä yllättävän jännäksi. Luotan edelleen Classicin materiaalin leveyden ja laadukkaamman 1. kentän ratkaisevan tämän ottelusarjan.

Itse toivon ainakin hyviä ja tasaisia pelejä, sillä onhan niitä aina paljon mukavampi jännätä.
 
Viestejä
16
Tflame, noinhan se suurinpiirtein meni. Tänään uusi peli ja uudet juonet.
Ottaen huomioon JR:n alati kasvavan roolin ja merkityksen Krp:en pelissä, ehdottelen näin:
Clasu ykkönen, Heikkilä, Sikkinen, Lastikka, Leikkanen, Kivilehto
Kakkonen, Salin, Salo, Johansson, Lamminen, Pulkkinen
Kolmoseen Akolan ja Tykkyläisen eteen ne jotka osaa/jaksaa puolustaa.
Ykkönen nollaa krp:n vastaavan liikkeellä ja järjellä, kakkonen pistää muutaman maalin, kolmonen pysyy nollilla.
Helppoa ku heinänteko!? Vai onko,,
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,697
Viestejä
155
Mikko Leikkanen kommentoi seikkaperäisesti Classicin kautta ja välieräsarjaa:


Leikkasella hyviä komentteja, erityisesti tämä:
"Jos pelataan omalla parhaalla tasolla, tästä valtakunnasta ei varmasti löydy sellaista joukkuetta, joka meidät voittaisi".
 
Viestejä
996
Leikkasella hyviä komentteja, erityisesti tämä:
"Jos pelataan omalla parhaalla tasolla, tästä valtakunnasta ei varmasti löydy sellaista joukkuetta, joka meidät voittaisi".
Kyllä joo. Mutta toisaalta omaan korvaan särähtää kun joku Classicin pelaaja sanoo että pää on painunut vähän liian herkästi, kun tulee vastoinkäymisiä. Aiemmin olettanut että Classic on se jengi joka aina vaan tulee lopulta sieltä takaa ohi. Tapahtui kentällä mitä tahansa, niin se ei konemaista Classicia heilauta. Ehkä tuo kertoo hieman uudenlaisesta haavoittuvuudesta, jos usko omaan tekemiseen ei ole enää ihan niin vankkumaton.
 
Viestejä
51
Tänään KRP 3-0 johtoon parin todella pahan yksilövirheen auttamana. Sikkisen pukukoppimaali toi Clasulle uskoa ja sen jälkeen Clasun ykkönen otti kentän haltuun. On Salin-Johansson älytön tutkapari, täysin pysäyttämätön! KRP:n nimimiehet pysyivät hyvin kurissa koko pelin. Alkaako jo tiukka peliohjelma näkymään? Vielä kun kakkoskenttä saa oman pään tiivistettyä, kääntyy sarja reilusti Clasun hyväksi!
 
Viestejä
135
Kuka on tämä ottelusarjan selostaja? Ei istu kyllä minun makumaailmaan. Lamu on taas oikein hyvä kommentaattori.

Nämähän ovat aika lailla makuasioita. Itse taas tykkään tästä kaksikosta todella paljon. Airola on ihan kohtuullisen meritoitunut ammattilainen toimittajana ja hänen tyylinsä on melko rauhallinen, mutta osaava ja ammattimainen. Miehen lajituntemus on hyvä, eikä selvää subjektiivisuutta/puolueellisuutta toista joukkuetta kohtaan nouse selostuksista esille. Aika monella paikkakunnalla (Huom! kotijoukkueen Fanikameralähetykset) tuo oman joukkueen puolueellisuus menee usein vähän koomisuudenkin puolelle, jos selostuksista yrittää objektiivista otetta etsiä;)

Miika Lamu on myös omasta mielestäni asiantuntijakommenttaattorin roolissaan erittäin hyvä. Toki häneltä sopii sitä odottaakin, kun tietää miehen roolit ja pitkän taustan lajin parissa.

Itse nostan tälle kaksikolle hattua ISOLLA KÄDELLÄ! Jatkakaa herrat samaan malliin ja voisitte johonkin väliin vaikka kevennyksekseksi heittää salibandytarinoita menneisyydestä / entisistä liigapelaajista...
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,697
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös