Pääkallo.fi

Miesten finaalisarja Classic-Nokian KrP

Suomen mestaruuden voittaa?

  • Classic

  • Nokian KrP


Results are only viewable after voting.
Viestejä
8,087
Ihan mielenkiinnosta ketä "vähän vaikka ketä" Classicilta puuttuu? Savonen toki iso menetys, mutta muuten taitaa olla parhaat mahdolliset kolme ketjua jalkeilla (ja tiedän että Piha myös loukissa).

Käsittääkseni Nico Salo ei pelaa tänään. On ihan kohtuullisen hyvä pelaaja.
 
Viestejä
8,087
Pahoittelut jos ollut jo puhetta, mutta Aamulypsyssä jauhoivat että game 7 ei pelata Hakametsässä?

Tästä tosiaan tuossa lauantaina tässä ketjussa kyselinkin
Mikä on 7. ottelun (siis sikäli kun sellaista pelataan) ottelupaikan tilanne? En ole kiinnostunut siitä, että se on merkitty pelattavaksi Hakametsän jäähallissa, vaan siitä, että missä se tultaisiin pelaamaan.
mutta ei tainnut kukaan vastata mitään.
 
Viestejä
12
Tänäiselle juomapeli.
- xg-data
- Mikko Alanko
- Joo, kyllä, kolmoskenttien maaliodottama 0 ja 0.7
- Peli on linjassa dataan nähden
- Ei hirveästi lopulta ollut niitä kunnollisia maalipaikkoja
- Niinku Perttu otti selostamosta kiinni
- Classicin isot pojat
- Ei ole kliseepankkia tässä nyt, mutta sanon silti että ...

Petri Timonen olisi ollut kiva nähdä finaaleissa studiossa / kommentaattorina. Hän kävi aiemmin mm. kertomassa mökkikarvauksen heikkouksista, miesvartioinnin heikkouksista (pallon kierrättäminen maalin takaa) ja kärkihyökkääjän liikkeen tärkeydestä hyökkäykseen lähdössä. Siitä lähtien näitä totuuksia ollaan loopitettu muiden toimesta lähes kuin omina oivalluksina.

Timosella tuntuu olevan ensikäden tietoa pelimekaniikasta ja hän näkee sen kentällä. Tällä hetkellä lähes saman filmin ääniraitakela pyörii finaalista toiseen. Mutta ei mitään Lödeä ja Perttua vastaan, varmaan itse kullakin pyörisi, variaatio studiossa olisi vain toivottua ja Timonen erittäin pätevän tuntuinen lisä mitä häntä kauden aikana pääsi kuuntelemaan.

Kohta alkaa!
 
Viestejä
8,087
Hienot puitteet salibandylle, paljon on väkeä hallilla. Parkkipaikat oli vähän jännässä paikassa, mutta silti ihan kulman takana. Lipuntarkastus oli myös hieman erikoisessa paikassa, keskellä jotain isoa aulaa.

Mutta noin kaiken kaikkiaan, ennen ottelua varsin positiivinen kokemus.
 
Viestejä
8,087
Eikö tämä tulekaan Jimiltä?
 
Viestejä
34
Eikö Passolta edes vaivauduttu kysymään, että miten classic aikoo mahduttaa ainakin 2000 ihmistä tuonne?
Jumppasaleista jumbotroneille ja sieltä aina Lempäälän ostarille.
 
Viestejä
1,021"Katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa ja konserttikäytössä katsojapaikkoja permannon kera on yli 2000."

Mielenkiinnolla odotan, minkälainen 800 katsojan lisäkatsomo sinne tehdään. Ja minne. :D
 
Viestejä
34
"Katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa ja konserttikäytössä katsojapaikkoja permannon kera on yli 2000."

Mielenkiinnolla odotan, minkälainen 800 katsojan lisäkatsomo sinne tehdään. Ja minne. :D
En ole paikanpäällä ideaparkissa käynyt pläk poks muunnoksen jälkeen, mutta mieleen ei tule muuta mahdollisuutta kuin riittävän paksu lasikatto, jonka päälle saataisiin ihmisiä seuraamaan peliä haukkaperspektiivistä.
 
Viestejä
75
Pääkallo oli muuoin Erämedia.

Sitä ennen oli SSV-dynastia, jossa sädekehä oli Mikael Järven yllä - aivan ei tämä säkenöinti kantanut liittoon asti mutta kenttätapahtumien valossa SSVn suosiminen näkyi.

Mitä tulee taas nyky-Classsicin taustadominointiin, Family on ottanu lajiliiton täysin rintataskuunsa. ”Tämän parempaa paikkaa pelata ei ole” - kauppakeskukseen kyhätty sählypyhättö jossa paikalle vaivauteena katselet peliä tolpan/tolppien takaa ja tv-lähetyksissä n. viidesosan kuvasta peittää katsojien niskat.
Niin hyvä paikka pelata, että Liitto meni muuttamaan sarjamääräyksiäkin lennosta.

Ans olla. Classic ilmoittautui yhdellä joukkueella kolmeen eri sarjaan ja sai vapaudu vastuistasi kortin kautta ilmaisen sarjapaikan tulevalle kaudelle Suomisarjaan. Eivät edes jaksaneet pelata kautta loppuun

”Ollaan hiljaa. Saadaan kalaa.” T:Liitto

Olikin pakko miettiä päätös uusiksi koska tämä päätös ei (suprise suprise) ollutkaan yhdenvertainen. Ja samalla jengi kuumeni aivan jumalattomasti somessa. ”No okei, kaikki saa sarjapaikan jossei jaksa pelaa kautta loppuun.”

Some ohjaa mukavasti päätöksentekoa mutta päätöksen valmistelutyö jätettiin Classic Akatemialle (okei myös Ervi Akat).

Tähän päivään.
Toivon vilpittömästi, että kukaan kurinpidossa sanonut ”no on se ykskin peli niin paljon jo Classicille, niin mennään sillä.”

Oispa jännä jos tilanne ois ollutkin vaikkapa Liponen vs. Salo

Jos HJK = Palloliitto on Classic = Salibandyliitto.

Salon mokailu teki hetkeksi Classicista kuolevaisen. Mutta eikai nyt niitä sääntöjä noudateta kun ei olla noudatettu Classicin osalta koko kaudellakaan?

Koukkunokka-Kuitunen voi taas vispailla nenäänsä ja ihmetellä tuomioita lajista josta ei näköjään näytä osaavan edes pelisääntöjä.

Illalla valot sammuttaessaan Samu laittaakin viestin Passolle - ”onneks mä saankin koutsata Classicii, meitä ei säännöt koske <3”

Finaali siirtyy mustaan laatikkoon
I rest my case.
 
Viestejä
180
Jos tulkitsee tilanteen irtopallon tavoitteluksi niin silloin tasavertainen törmäys päät yhteen ja kummallekaan ei mitään. Jos tulkitsee että Salolla oli pallo hallussa niin kai päälläkin voi tehdä päähän kohdistuneen kontaktin ja silloin Estovirta rikkoo.
 
Viestejä
68
Pakko taas kerran sanoa että minkä …tun takia sääntöihin ei voisi päivittää että pleijareissa ja eritoten finaaleissa olisi videotarkistus käytössä. Kaikki nämäkin pelit studiolähetyksiä. Kahdelle silmäparille tulee tilanteet tämän tason peleissä liian nopeasti
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös